2777
2789

اگه میخوای مصرفش کنی اول از همه جوانه رو خودت درس کن از این بیرونیا نخر که بی فایده س آرد معمولی با یه ذره جوانه قاطیش میدنت جوانه انواع حبوباتو میتونی بذاری و مصرف کنی...

گین اپ و کینگ فتم عالیه اشتهاتو خیلی بالا میبره و وزنتم بدون برگشت بالا میبره اگه یه موقع خواستی من اصلشونو دارم

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر گین آپ؟عکسشا میدی؟قیمت؟

پودرم دارم ولی قرص بهتره...الان با لب تاب اومدم تو نت سرچ بزن میاره فرق دارن ولی قوطیش برای کل بدن175

قوی تر از گین اپ کینگ فته 210

اینا قیمت اصلشونه 

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
عزیزم شما امتحان کردی؟من میخوام کل بدن چاق بشه تاثیرداره؟

خودم نه 

دوستم کل بدنش نمیدونم ولی صورتش تپل شد

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم مولتی ویتامین چی؟شیرخشک چه مارکی؟پودر مکمل ویتامین وی از داروخانه بخرم؟ میشه لطفا مقدار و نحو ...

مولتی ویتامین هرچی تونستی بخر اگه بودجه شو داری خارجی بگیر اگر نه همون ایرانی بخر،شیرخشک نان 3 توی روز دو وعده درست کنی بخوری کافیه،یکی دوساعت بعد از غذا یا شب قبل خواب حتما بخور،

اون پودر پروتیین وی هم که گفتم برای بدنساز هاست،عضله سازه و باید همراه با ورزش مصرف کنی.پس به شما توصیه نمیکنم.

همون شیرخشک توش کلی مواد مغذی داره پروتئین داره کربوهیدرات داره ویتامین داره.

جوانه گندم هم خواستی مصرف کنی خودت درست کن گندم رو بذار جوانه بزنه و همون جوری تازه تازه مصرف کن نیازی به خشک کردن و پودر کردن هم نیست،غنی از ویتامین ب و باقی ویاامین هاست.

ولی این بیرونیا یا آرده که جواب نمیگیری

یا توش کورتون قاطی کردن که فوق العاده خطرناک و چاق کنندست.

سلام من یکسال میخوردم هرشب ده دقیقه بعد شام باماست یک قاشق پودر ۷کیلو اضاف کردم ولی الان ک شیزمیدم ...

سلام فقط شبا میخوردی؟

من خیلی وقته دارم میخورم قبل نهار و شام ولی چاق نشدم

سلام من یکسال میخوردم هرشب ده دقیقه بعد شام باماست یک قاشق پودر۷کیلو اضاف کردمولی الان ک شیزمیدم کم ...

روی بدنتون هم نتیجه داد چون من میخوام علاوه بر صورتت افزایش وزن هم بگیرم

من از اینستا یه پودر چاقی خریدم از عطاری، توش جوانه گندم داره ۸ کیلو چاق شدم تو دو ماه البته بعدش سر پا خوردم و بعدشم ابله مرغون گرفتم ک ۳ کیلو کم‌شدم ولی الان ۵ کیلوم ثابت مونده

عطاری نارنج هست اسمش سرچ کنین میاره