2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر کوچیکم

42کیلو بود با قد 165

الان 56کیلوعه

با کالری شماری همه چی میخورد در حد انجار

همزمان هم ورزش میکرد خیلی تاثیر داره روی اینکه شکم نیاری

و اینکه تا یکساعت بعد از ورزش جذب مواد غذایی بیشتره

من ب طرز بدی لاغر بودم ،خیلی راه ها هم امتحان کردم مخمر ابجو زینک پودرانترامیل زیاد تاثیر نداشتن و این حرفا ،الان دگزا استفاده میکنم دوروز یکی،هرروز هم بلا استثنا یک وعده سیب زمینی و تخم مرغ اب‌پز رو دارم،از باریج انار برای افزایش اشتها و شیکوریدین برای گوارش استفاده کردم تا الان که بد نبوده و راضیم 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

من ب طرز بدی لاغر بودم ،خیلی راه ها هم امتحان کردم مخمر ابجو زینک پودرانترامیل زیاد تاثیر نداشتن و ا ...

شیکوریدین میخوری صورتت جوش نزده؟چند کلیو اضافه کردی

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔

باز شیکوریدین و باریج انار گیاهی هست زیاد ایراد نداره 

ولی دگزا رو نزن، میخوای چاق بشی به چه قیمتی

به قیمت از دست دادن سلامتیت 

میدونی کورتونه و چند سال بعد کبدت داغون میشه، دیابت میگیری اونوقت حسرت امروز رو میخوری که لاغر و سالم بودی

باز شیکوریدین و باریج انار گیاهی هست زیاد ایراد نداره  ولی دگزا رو نزن، میخوای چاق بشی به چه ق ...

لاغری من دیگه خیلی ازحد گذشت

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

گین اپ و کینگ فتم عالیه اشتهاتو خیلی بالا میبره و وزنتم بدون برگشت بالا میبره اگه یه موقع خواستی من اصلشونو دارم

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750