2777
2789

خودم داشتم اما خفیف بود 12 سالم که بود تشنج کردم قبلش اصلا اینطوری نبودم فقط دوبار تشنج کردم، دو سه سالم قرص خوردم اسمش کاربامازپین بود فک کنم 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علی اشرف اقبالی،دپاکین500میخوره،نوارمغزشون مشکل داره؟

نوار مغز گرفتن گفتن تشنج دیده میشه 

دخترم از چیزی بترسه اینطوری میشه الان ۳ سالشه 

پسرم  هم از ترس بیحال میشد یکماه پیش صبح یکدفعه از حال رفت چند ثانیه اونم نوار مغزش تشنج نشون داد 

من پیش دکتر غفرانی بردمشون ،گفت یکسال دارو بخوره اگه تشنج نداشت کم کم قطع می‌کنه دخترم رهاکین میخوره ۲۰۰

پسرم اپیلیم نوشت که نیست،دپاکین ۲۰۰ هم نیست باید همون رهاکین بدم ولی گفتم پسرمو یه دکتر دیگه هم ببرم نشون بدم

خفیف مثلا چطوری بود؟

نمیدونم والا یعنی خب زیاد تشنج نکردم 

یه بار داشتیم میرفتیم جایی که تشنج کردم یادمه فقط به مامانم گفتم مامان سرم گیج میره بعدش همه چیز رو در هم برهم دیدم و دیگه چیز یادم نمیاد تا تو ماشین به هوش اومدم تو راه بیمارستان 

صبحش رفتم دکتر متخصص بزرگسالان دکتر خوبی بود ولی دارو هاش انگار رو من اثر نداشت البته بی توجه خودمون هم بود گفت بود بعد از مصرف دارو بریم دوباره، ولی نرفتیم 

و یه شب تو خواب دوباره تشنج کردم 

یه شب هم یه طوری بود لب هام میلرزید فک میکردم میخوام تشنج کنم بردنم دکتر، اونم یه متخصص مغز و اعصاب کودکان معرفی کرد رفتیم و قرص داد، قرص ها رو خوردم دو سه سال الان الحمدالله حالم خوبه 

ولی گاهی اوقات که خسته میشم یا کم خواب یا خیلی گشنه میمونم یه طوری میشم آنگار دست و پام میلرزه

فکر کنم بهم گفت چیز ترش نخورم کنار گوشی و موبایلم نباشم 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱