2777
2789

دخترم شنبه جشن تکلیف شون هست دیشب تازه مدیرشون اطلاع داده کجا میتونم تهیه کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

حجاب رساها و فرهنگ سرا ها

البته تنوع به شدت محدودی دارن تو کانالا و پیج های فروشم میتونی پیدا کنی

برا ماخود مدرسه داد همه مثل هم

اینطوری ک خیلی بده از یکی مدلش بیشتر یکی کمتر ایناهم بچه ان دلشون میخواد

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه فوریه که فروشگاه های عفاف و حجاب هستن میتونین بخرین ما کنار فروشگاه رفاهمون یکی هست ولی اگه دوست دارین خوشگل و به اصطلاح خاص باشه میتونین بعدا بدوزین

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
فروشگاهها ی عفاف و حجاب  اگه ایتا دارید من میتونم یه کانال معرفی کنم

اره دارم بعد تا جمعه میرسه دستم 

حجاب رساها و فرهنگ سرا ها البته تنوع به شدت محدودی دارن تو کانالا و پیج های فروشم میتونی پیدا کنی ...

اره دیدم فروشگاه ها دارن میترسم سفارش بدم تا جمعه دستم نرسه یادشون نبود زودتر بگن 

چطوری ازشون سوال کنم الان رفتم تو کانالش شماره نداره

تو قسمت ارتباط با ادمین پیام بده

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*