2777
2789
عنوان

خاطره ی خوب بچگی تون چی بود ؟؟ میخوام ببرمتون به اون روزها

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه بودم مامان بزرگم یه شیرینی می‌پخت اسمش بود گل اناری  خیلی دوست داشتم از اونجایی که بچ ...

چه جالب اسمشو نشنیدم تا حالا 

🌷💚

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

یادمه نزدیک مدرسه یه باغ بود هر روز بعد مدرسه میرفتیم اون باغه گردو انار همه چیز داشت می‌گرفتیم می چیدیم تازه ماها مقنعه کاموایی میپوشیدیم موقعه زمستون تخمه می‌خریدیم وزن نبود با لیوان کوچیک میریختن تو کاغذ میدادن عکس آدامس لاویز جمع میکردیم تو دفتر میچسبوندیم

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
یادمه نزدیک مدرسه یه باغ بود هر روز بعد مدرسه میرفتیم اون باغه گردو انار همه چیز داشت می‌گرفتیم می چ ...

🤩🤩🤩🤩

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

شبا من کنار خواهرم میخوابیدم، لحاف خواهرم خیلی قشنگ بود، میرفتم زیر لحاف خواهرم. برام شعر میخوند و قصه میگفت. 😊قصه‌هاش رو خودش میساخت...قصه تربچه و نخودچه.... یوقتایی هم قصه جن میگفت، با ناخناشون قبرا رو میکندند و مرده‌ها رو میخوردن😢...تا صبح از ترس تکون نمیخوردم😖

یه غذایی ساخته ذهن خودش داشت اسمشو گذاشته بود قورمه سبزی. با قسمت پوسیده و موریانه خورده تنه درخت میپخت...اینقدر دستور پختشو با اب و تاب و جذاب تعریف میکرد که همیشه ارزو داشتم یبار برامون بپزه🤣