2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی من چون مادرشوهرم میگه پرسیدم  بعد خودم خواهر ندارم برا همین🤦🏻‍♀️

معمولا جاری واسه عزیز تر بودن پیش خونواده ی شوهر، زیر آب جاریو میزنه، پس اصلا صمیمی نشو. 

من جاری زیاد دارم اینایی که گفتم جمع بندی  از اخلاق چند نفر آدم بود ولی فک کنم کلا دوتا ...

ممنون از وقتی که گذاشتی قربونت برم😍

چی بگم بخدا انشالله که اوکی بشه🥲

عزیزم جاری من مال کرمان من مال شمال خیلی هواشو داشتم خیلی گفتم غریبه هر جا میرفتم هرکار میکردم اصلا ب چشم جاری نمیدیدمش سر ی موضوعی واسه من قیافه گرفت 

ک من اصلا تو شک موندم ک چرا 

خواهر خواهره جاری جاری

درسته ولی من چون مادرشوهرم میگه پرسیدم  بعد خودم خواهر ندارم برا همین🤦🏻‍♀️

نه عزیزم بی‌احترامی به کسی نباشه اما بستگی هم به خودت هم طرف داره من عروس اولم برادر شوهرم که می‌خواست ازدواج کنه من علنی به خوانواده شوهر وبرادر شوهرم میگفتم حس بدی به جاری دارم اما یکی برخورد مادر شوهر بعد خودم وبعد جاریم تاثیر در خوب بودن کرد الان ماشاالله ۱۰ساله باهمیم نه مثل خواهر چون ندارم ونمیدونم چجوریه ولی مثل یک دوست صمیمی 

دلیلشم اینکه به خودمون اجازه نمیدیم جلو هم از خوانواده شوهر بد بگیم کلا من آدم روکیم حرفموبه خود طرفم بیواسطه میگم به اونم همینوگفتم اگه گلگی شکایتی داره به خودم یاخانواده شوهرم بگه کلا کسی حرف ردوبدل نکنه