2777
2789

خسته نباشی منم مثل توام تا آخر این هفته خونه رو خالی میکنم 

مغزم خسته ترینه الان آشفته ام مخصوصا ک خونه ای ک قراره بریم یکم ناقصی داره 😩

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
خسته نباشی منم مثل توام تا آخر این هفته خونه رو خالی میکنم  مغزم خسته ترینه الان آشفته ام مخصو ...

وای دقیقا مث مغز من

خونه ای هم که ما گرفتیم خیلی کار داشت  اون خیلی خستموم کرد بازم مونده  وسط کارتن و اسباب گم شدم 🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا مث مغز من خونه ای هم که ما گرفتیم خیلی کار داشت  اون خیلی خستموم کرد بازم مونده &nbs ...

خیلی سخته عزیزم واقعا درکت میکنم اتفاقا الان  یکیو لازم داشتم منو درک کنه داغانم 🥲🥲🥲

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

من دارم لحظه شماری میکنم برا اسباب کشی هرچن قراره بریم نزدیک خونه پدرشوهر اینا  بچه ها بنظرتون زندگیو زهر نمیکنن؟ما تو شهر دیگه بودیم سالی دو سه بار میومدن چن روز میموندن واقعا از این رفتو امد خسته شده بودم ولی میترسم دخالت کنن

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من دارم لحظه شماری میکنم برا اسباب کشی هرچن قراره بریم نزدیک خونه پدرشوهر اینا  بچه ها بنظرتون ...

منم تا الان طبقه بالا مادر شوهر بودم بعد کلی تلاااااش داریم میریم میریم خونه ای دیگه

عزیزم حریمت رو حفظ کن دست خودته که چطور باهات رفتار بشه اگه دوست داری قاطی بشی دیگه باید همه جوره باشه اگه نه مث من اهل صمیمی شدن نیستی پس در عین احترام و دوست داشتنشون مرزهارو رعایت کن اینطوری به نفع اونام هست احترامشون حفظ میشه

خیلی سخته عزیزم واقعا درکت میکنم اتفاقا الان  یکیو لازم داشتم منو درک کنه داغانم 🥲🥲🥲

اره والا منننننم 🤒  از صبح که بیدار میشم تا اخرشب فقط دارم جمع میکنم و کارتن میبندیم 😐

منم تا الان طبقه بالا مادر شوهر بودم بعد کلی تلاااااش داریم میریم میریم خونه ای دیگه عزیزم حریمت رو ...

اصلا اهل صمیمیت نیستم اما میدونم شوهرم هرروز میخواد بره این‌اعصابمو خورد میکنه  مادرشوهرمم بهش روندی صحبت‌نکنی هرکار کنی عین خیالش نیست بگی الف اون همه جا حاضره باهامون بیاد یا بیاد خونمون‌ حتما ک از کارامونم سر در میاره نگران دخالتاشم بلاخره پسرش نمیگه مامان تو دخالت نکن

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞