2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما روز چند پریودین؟؟؟ قبلاً انتقال داشتین؟

من دو روز دیگه پریود میشم روز سوم باید برم مطب داروهامو شروع کنم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
شما روز چند پریودین؟؟؟ قبلاً انتقال داشتین؟

نه گلم اولین باره اونم اگه جنین هام پسر باشه انتقال میدم دختر باشه ماه بعد دوباره داروهای تحریک تخمدان و تخمک کشی و بدبختی😓 ماه پیش ده تا جنین تعیین جنسیت کردم یکیشون پسر بود اونم مشکل دار، بقیه دختر

الانم ۴تا جنینم مونده اونارو تعیین جنسیت میکنن خدا کنه اونا پسر باشن، شوهرم اسپرمش ۲درصده واسه همین اکثر جنینام دختر و مشکل دار هستن

خدا حفظشون کنه. منم دوبار انتقال منفی داشتم. الآنم دکترم رو عوض کردم دوباره پانکجر شدم.الان روز هفت ...

منم این دفعه چهارمه انتقال دادم دعا کنید بگیره اگه نگیره باید دوباره پانکچر کنم واقعا جونی نمونده برام‌

نه گلم اولین باره اونم اگه جنین هام پسر باشه انتقال میدم دختر باشه ماه بعد دوباره داروهای تحریک تخمد ...

چه قدر خوب که مشکل دارهارو میفهمن من همیشه بزرگترین نگرانیم این بود من بیام و ای وی اف کنم خدایی نکرده مشکل دار باشن چیکار کنم

خدا حفظشون کنه. منم دوبار انتقال منفی داشتم. الآنم دکترم رو عوض کردم دوباره پانکجر شدم.الان روز هفت ...

انشالله دلم روشنه احساس میکنم این دفعه یه دوقلو قشنگ باردار میشی 

امیدت و از دست نده که خدا ارحم الراحمینه

چه قدر خوب که مشکل دارهارو میفهمن من همیشه بزرگترین نگرانیم این بود من بیام و ای وی اف کنم خدایی نکر ...

اره عزیزم تعیین جنسیت اینش خوبه که از نظر سلامت جنین خیالت راحته و سالمترین و قوی ترین جنین رو انتقال میدن 

خواهر من دفعه اول سه تا وارد کردند که یکیش گرفت و تا یک ماه تونست نگهش داره اما متاسفانه افتاد خواهر ...

خدا حفظشون کنه عزیزم دقیقا منم به حکمت خدا اعتقاد دارم اگه چیزی رو که میخوایم رو نمیده مطمینم یه چیز خیلی بهتری برامون می‌خواد که صلاحمون به اونه راضی ام به رضای خدا 

انشالله دلم روشنه احساس میکنم این دفعه یه دوقلو قشنگ باردار میشی  امیدت و از دست نده که خدا ار ...

سلام خانمی

نتیجه آزمایشتون چی بود؟؟؟؟

منم امروز روز دوم انتقال جنینمه.