2777
2789

من تازه نامزد کردم بعد یکی از اشناهامون خبر نداشت که نامزد کردم دیروز زنگ زد واسه پسرش نامزدمم خونمون بود دیگه ناراحت شد قهر کرد گفت به خواستگارات برس خدافظ و از این حرفا 😑😶 هرچی زنگ زدم گوشیشو خاموش کرده بود جواب پیامم نداد منم دیگه از دیروز پیگیر نشدم الان چیکار کنم من برم ازش معذرت خواهی کنم یعنی؟؟؟

یا منتظر بمونم خودش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت خواهی وایه چی🤐🤨

صبر کن خودش بیاد نیومدم به همینا بگو بیان خواستگاری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خوب یعنی چی عکس العمل نامزدت تو که نگفتی بیای خاستگاریت ،😑😐و اینکه برای چی باید معذرت بخای،اصلا چرا حرف پشت گوشی رو به شوهرت یا نامزدت رسوندی که ناراحت بشه میگفتی یه چیزی سوالی پرسیدن😬😐

خب توکه مقصر نبودی ولی به غرور نامزدتم برخورده دیگه با توجه به اخلاقش پیش برو

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
معذرت خواهی وایه چی🤐🤨 صبر کن خودش بیاد نیومدم به همینا بگو بیان خواستگاری

😐😄

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

وا مگه تقصیر تو بوده که آشناتون نمی‌دونسته نامزد کردی و زنگ زده خواستگاری کرده 😐

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
خوب یعنی چی عکس العمل نامزدت تو که نگفتی بیای خاستگاریت ،😑😐و اینکه برای چی باید معذرت بخای،اصلا چر ...

واای من نامزد که بودم ی شب ساعتای ده بانامزدم بیرون بودیم وقتی برگشتیم یه جعبه شیرینی رو اپن بود منم از همه جا بیخبر یه بشقاب پر واس خودم و نامزدم بردم اتاق بعد که خوردیم بعد یهو مامانم گف اگه شیرینی خاستگارتو با شوهرت خوردی بشقابشو بیار همرو با خنده میگفت منم اولش ترسیدم واکنش نشون بده ولی خندش گرفت وگفت هیچ ننگی از این بالاتر نبود که شیرینی خاستگار زنمو بخورم😂😂😅😅

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
برو معذرت خواهی و باهاش منطقی صحبت کن که تقصیر شما نبوده

اخه دوستندارم عادت کنه از طرفی هم دوستندارم اینجوری قهر بمونیم از طرفیم انتظار چنین رفتاری نداشتم ازش زشته والا