من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️ "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره
من چهار سال پیش امتحان دادم مربیمون کلی نمونه سوال داد ما هم خوب خوندیم تقریبا همه نم ه کامل گرفتیم . جزوتو خب بخون استرس نداشته باش اگه سوالا با جزه ف ق داست هول نشو و از چیزیای که تو کلاس یاد گرفتی استفاده کن و نزدیک ت ین جوابو انتنخاب کن
یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم
من چهار سال پیش امتحان دادم مربیمون کلی نمونه سوال داد ما هم خوب خوندیم تقریبا همه نم ه کامل گرفتیم ...
مرسی عزیزم
به ما هم نمونه سوال داده ،حجم سوالاش خیلی زیاده ،
منم کلی پارچه ندوخته رو دستمه واسه مشتری
اصلا اسنرسی دارم ک نگووو
من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️ "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!