2777
2789
عنوان

چه خونه خووووووشگلی😍+ عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 26 پست
من همیشه میگم تو خونه ی آیندم جز وسایل ضروری چیزی نمیخرم آرامشم و بهم می ریزه

دقیقا همینطوره من جهیزیه زیاد داشتم ولی الان نصف وسایلم تو انبار کارتن پیچه چون از اینکه دور برم شلوغ باشه متنفرم،دائما کمد لباسهای هممونو..کشوی وسایل خونه..آشپزخونه سرکشی میکنم و اضافات و دور میریزم خونم الان خیلی ساده است ولی خودم احساس خوبی دارم به این شکل چیدمان احساس می کنم ذهنم آرومتره تو این محیط

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میگم تو خونه ی آیندم جز وسایل ضروری چیزی نمیخرم آرامشم و بهم می ریزه

منم خودم نظرم همینه ولی گل هررر چیم داشته باشم بازم کمه واسم 🥺

دوست دارم بیشتر بخرم 

البته گل های خوشگل رو🥰

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خداوندا شکرت یکی مث خودم پیدا کردم 🤲🤲🥴😁

🥰..ولی جدا همین کارو بکن..جز ضروریات مهر من اون زمان سنم کمتر بود،جو گیر حرف مردم بودم تا تونستم ضروری و غیر ضروری خریدم ولی الان سالهاست که اصلا در خیلیاشونو باز نکردم الان جز لوازم ضروری دم دستم هیچی بیرون نیست،ایناهاییم که هست واقعا کاربردیه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
خیلی کار خوبی میکنی وسایل غیر ضروریت و تو هر مناسبت به یکی کادو بده 😂

خخخخخ آمار وسایل منو اطرافیانم دارن..هر چند وقتی یاد میکنند که فلانی هنوز فلان چیزتو داری؟!! آخه اون زمان جهاز من مثل توپ صدا کرد خیلی پرو پیمون بود..خانواده شوهرم وجاریام که ترکیدن از حسادت

عزیزم الهی همیشه خونت پر رزق و روزی و دستت پر باشه 🥰🥰❤❤

ممنون گلم همچنین..😍😍🥰😘

به به چ خونه خوشگلی🥰

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
🥰..ولی جدا همین کارو بکن..جز ضروریات مهر من اون زمان سنم کمتر بود،جو گیر حرف مردم بودم تا تونستم ضر ...

اونایی که مورد استفادتون نیست رو اگه دوست داشتید به نیازمندا یا خیریه ها بدید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)