2777
2789
عنوان

ببینید رشته تون چندمین رشته ی سخت دنیاست 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 59 پست
کدوم رشته ها؟ شما که نخوندی همه ی رشته ها رو که میگی

من سه تا از رشته هاشو خوندم😂 دوتا کارشناسی و‌ یه ارشد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

آخه سختی و راحتی رشته تو ایران به جایی که درس می‌خونی هم کاملا بستگی داره 

شما برو شریف درس بخون دنیا با دانشگاه آزاد فلان واحد اطراف تهران فرق داره حتی اگه رشته کاملا یکسان باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین درست حدس زدی😁👍😊

😁😂خودم حسابداری ام. هم اتاقیام مدیریت..دیدم یه سری شباهت دارن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چرا باید یه آمار برای کل جهان صدق کنه؟

من نمی‌دونم دوستان گفتن که برا هر کشور فرق می‌کنه این تو گوگل بود جالب بودم برام

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

رشته من سخت ترین رشته دنیاست بگم همتون قبول میکنین بیهوشی یعنی لحظه آخر مثلا طرف ایست قلبی کرده اول ...

سلامت باشید.💜

ولی جمله آخر وایب خوبی نداره و یه جورایی شرکه.

مثلا خدا وسطاش میگه من نتونستم دکی تو ادامه بده.😂😁

چرته بابا معماری واقعا سخت نیس کلا خیلی از رشته هایی که نوشته سخت نیستن

اصلا تکراری داره...

حسابداری و چند تا رشته دوباره تو ستون دوم تکرار شده و رنک داره!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...