2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورخدا دیگه تاییک سرطان نذارین

عزیزم اینجا تاپیک عمومی هست میدونم یاد آوریش سختته ولی خیلی ها اینجا خواهر برادر یا عزیزترین هاشون سرطان دارن باهم همدردی میکنند یا خودشون دور از جون دارند اینجا التماس دعا دارند  یه خانمی بود می می ناز کاربریش بود سرطان سینه داشت اینجا تاپیک زد چقدررررررررر هر روز ما و کاربرا براش صلوات میفرستادیم ولی اخرم به رحمت خدا رفت 😭😭😭😭😭😭

پیمانه ی هرکس یه جور پر میشه 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ن پارسال  بابام فوت کرد.از سال 97 درگیر بیمارستانا بودیم تو تهران پیش بهترین دکترام بردیم دیگ ج ...

روحشون شاد 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
از نظر علم پزشکی نه ...شانسی برای زنده موندن ندارد اما از نظر خداوند و خواست و اراده اش همه چیز ممک ...

امیدوارم مشیت خداوندی روی شفای همه ی بیماران صعب العلاج باشه

چ علائمی داشت🥺🥺

دل درد 😑