2777
2789

یعنی من این چند روز مردم از استرس ، دکتر بی‌شعورم گفته بود ۹۰ درصد باید سقط کنی ضربان نداره و در حد سلول مونده ، دیروز رفتم سونو همه چی عالی بود هم ضربان داشت هم رشدش خوب بود 🥰

فقط سن بارداریم یک هفته کمتر شد

اصن به حرف دکترا استناد نکنید ، خودتون تحقیق کنید و بهترین راهو انتخاب کنید باور کنین عقل خودمون بیشتر از دکترا کار میکنه و صلاح خودمونو بهتر میدونیم و بدن خودمونو بهتر میشناسیم

یعنی الان مشکلی پیدا کنی خودت صلاح خودت انتخاب میکنی دیگه دکتر نمیری؟

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

خدایا شکرت 

ان شالله بسلامتی نی نی تو بغل میکنی 

برات سوره کوثر خوندم حضرت زهرا حافظت باشه 

میشه برای سلامتی دوباره برگرده ی صلوات بفرستی

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اره عقل تو از دکتر بیشتره صد در صد🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
یعنی الان مشکلی پیدا کنی خودت صلاح خودت انتخاب میکنی دیگه دکتر نمیری؟

مشکلی پیدا کنم چرا ، ولی اگه یه حرف عجیب و غیر منطقی بزنن که با عقل خودم جور در نیاد زود باور نمیکنم ، بیشتر تحقیق میکنم، زود خودمو نمیبازم و حرفشونو سند نمیکنم

اره همیشه باید پیش،چند تا دکتر رفت حماقت محضه به حرف یک دکتر گوش دادن و زیر تیغ رفتن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
یعنی بدون سونوگرافی گفت ضربان نداره؟ اونوقت چطور فهمید؟

چرا سونو کرد ولی دستگاه مطب خیلی ضعیفه ، نگفت زوده یا با دستگاه من معلوم نیس صبرکن یا چیزی ، یعنی مطمئن مطمئن با حالت ناامیدی گفت ۹۰ درصد باید سقط کنی شنبه باز برو مرکز سونوگرافی که ایراد نگیرن ازم دیگه بهت نامه بدم بهتم قرص بدم دفع بشه 😐

اره همیشه باید پیش،چند تا دکتر رفت حماقت محضه به حرف یک دکتر گوش دادن و زیر تیغ رفتن

آره منم همینو میگم ، زود به حرف یه دکتر نباید اعتماد کرد

هم تحقیق لازمه هم اینکه از دو سه تا دکتر دیگه بپرسی

این قضیه برا همه پیش اومده که یه دکتر ناامید میکنه ولی یکی دیگه میگه نه اصن همچین چیزی نیس

خداروهزاران بار شکر که بچت سالمه ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری شما هم برا من دعا کن❤

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
چرا سونو کرد ولی دستگاه مطب خیلی ضعیفه ، نگفت زوده یا با دستگاه من معلوم نیس صبرکن یا چیزی ، یعنی مط ...

عزیزم برای هر سقطی دو تا سونو از دو مرکز متفاوت لازمه... شاید دستگاه سونو دکتر شما دیگه خیلی نابود بوده.. حالاخداروشکر که احتیاجی به سقط پیدا نکردی

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
فکرکنم اصن متوجه حرف من نشدین 😕

حرفتو درست بیان نکردی

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خداروهزاران بار شکر که بچت سالمه ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری شما هم برا من دعا کن❤

آره خداروشکر مرسی عزیزم ایشالا شمام هر خواسته ای داری بهش برسی و هرچی خیر و صلاحه برات پیش بیاد 🌹🌹🌹