2777
2789

سلام. منو دیگه همه میشناسن. دختری از جنس صبر که خیلی برای ازدواجش دعا میکنه . من چند سال پیش با یکی از پسر های فامیل اشنا شدم و دیدم خیلی پیلس گفتم بیا خواستگاری. مادر این پسر اصلا راضی نیود و من چند سری باهاشون صحبت کردم و گفتن نه این پسره من هیچی نداره پشیمون نشی و اینا . دیگه من دیدم مادرش ناراضیع بهش گفتم نه . در حدی خونوادش مخالف بودن ک برای خواستگاری بچشون حتی حاضر نشدن براش لباس یگیرن . لباسای دوستش تنش بود . اومدن خواستگاری و من گفتم خونوادم گفتن ن . شبش مامانش زنگ زد تو بچه منو بازی دادی و کلی فحش و نفرین . پسره هم همون شب خودکشی کرد و من موندمو بد نامی که برام موند سر کاری ک نکردم . دوستی ک نبود . رابطه ای ک نبود . حالام حس میکنم مادرش برام دعا نوشته . چون چند سری بهم گفت مادرم رفته پیش دعا نویس و گفتع تو دختر خرابی و باید از تو دوری کنم .

بخاطر محالفتای خونوادش جوالم منفی بود بهش . من تو مرگش چقدر مقصرم . خدا منو میبخشه . نگرانم برای ایندم . خستم ازین زندگی الهی که بمیرم :))))))

برام دعا میکنی سریعتر با یه ادم خوب ازدواج کنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی من بمیرم هم برا تو هم اون پسره، خدامرگ همچین مادری بده که بچه خودش و دستی دستی زیر خاک کرد،گلم تو مقصر نیستی مادرش مقصره

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

خدا بیامرزدتش

چقدر ضعیف!شما مقصر نیستی عزیزم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

اونی که خودکشی میکنه از ضعف خودشه و تربیت غلطش این همه ادم جواب نه میشنون میرن جای دیگه خواستگاری کدومشون خودکشی میکنه؟ تقصیری نداری 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین مادرش حق داشته پسری که پول نداره لباس برای خودش بخره چرا باید خانوادش با ازدواجش موافق باشن؟

تو چرا همچین کسیو بهش امید دادی؟

توام حق داشتی رد کنی اما حق نداشتی بازیش بدی

در کل نه تو مقصری نه مادرش

خودش مقصره

پشیمونم 

اره مرد بچه ها . خونوادم تو کل فامیل بده شدن . واقعا تمام ماجرا همین بود ک گفتم الکی نبود ک بگم کار دیگه ای کردم . تمام کامنت های پست فامیلامون وقتی عکسشو گذاشتن برای من نوشته بودن خدا لعنت کنه باعث و بانیشو 

منظورشون من بود . دیگه خسته شدم ازین زندگی 

خدا کجاس

ببین مادرش حق داشته پسری که پول نداره لباس برای خودش بخره چرا باید خانوادش با ازدواجش موافق باشن؟ ت ...

من بارها گفتم بهش نه . خیلی مصمم بود . ترغیبش کردم ب سرکار منم خیلی بچه بودم 

امیدوارم هم روح ایشون به آرامش برسه  هم تو زندگیت به آرامش برسه و با اونی که میخوای ازدواج کنی ...

😭🙏🏻 عزیزی با دعای شما من ک ناامیدم