2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن بخاطر اهنگ😐

221 بازدید | 18 پست

همین الان یکی تاپیک در مورد اهنگ زد من یاد یکی از بزرگترین مشکلاتم افتادم

من 17 سالمه دهه هشتادی هستم ولی اهنگای دهه 50 قبل انقلاب رو گوش میکنم

خودمم نمیدونم چرا ولی خوب من با این اهنگا حال میکنم اصلا با اهنگای دوره خودم نمیسازم زیاد خوشم نمیاد

هی تو پلی لیستم فقط و فقط لیلا فروهر یا شهره یا حمیرا و... 

رفیقام مسخرم میکنن میگن با دنیا همراه نیستی

مامانم میگه عقب افتاده ای

خوب من چیکارررر کنمم از اینا خوشم میاد خوب

بنظرتون من مشکلی چیزی دارم؟😂 نمیدونم چرا واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره هرکس سلیقه ایداره

بنظرم اونا از دنیا دورافتادن که نمیدونن سلایق متفاوتی تو دنیا هست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

منم فرهادو مرضیه و شجریان گوش میکنم

هفتادی هستم😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

نه مشکلی نداری 

منم اصلا نمیتونم آهنگای مسعودصادقلو ماکان هوروش مجیدرضوی حامیم و کلا این سبک آهنگارو گوش بدم حالت تهوع میگیرم ینی چی اخه؟

همون tani_hatami.  بدون یه لیستی دارم،نمیکنم ریسکی کاری،به موقعش بخشنده ام…. به موقعش عصای موسی ام،به موقعش حرفامم دوستانن،به موقعش اخلاق لوس دارم،ولی اصلا احساسی نیستم…..منننن همیشه بوی خون دوست دارم💎 ادم بدای داستان همه الگومن….05:05🔒

سلیقه ی موسیقی آدما خیلی باهم فرق داره 

منم مثل توه سلیقم.به کسی ربطی نداره که 

به نظر من اون آهنگا خیلی پر محتوا تر و بهترین 

الان خیلی کم پیش میاد به اون کیفیت کاری بیاد بیرون

واقعا بعضی اهنگ های قدیمی حال کردنیه اصلا قابل مقایسه با اهنگ های الان نیست که نه متن داره نه مفهوم داره نه خواننده صدا داره خواننده های الان به قول بزرگی عروس خونن 😂

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.