2777
2789
عنوان

اونای عاقلن راهنماییم کنن فقط

84 بازدید | 4 پست

بچه ها من ۱۹سالمه خیلی شدید به داروسازی و پزشکی و اینجور چیزا علاقه دارم 

من تا نهم بیشتر درس نخوندم و ازدواج گردم یه دختر ۱ساله دارم

الان تصمیم‌گرفتم باز برم درسمو بخونم 

برا اینکه رشته تجربی رو انتخاب کنم باید دوباره نهم رو بخونم تا نمراتم بالا باشن

به نظرتون رشته خوبیه؟

همه هی منصرفم میکنن میگن سخته سهمیه ای و فلان هست

ولی خیلی علاقه دارم حاضر نیستم جز این رشته 

برا رشته دیگه ای وقت بزارم باز درس بخونم و اگه بخوام بخونم مطمعنم‌میتونم بالاترین نمرات تو این رشته بیارم چون عاشقشم فایل کتاباش دانلود کردم میخونم روزا واقعا حسشون میکنم ☹

به نظرتون چطوره ارزشش داره خوبه یانه

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

سال نهم درسمو ول کردم چون علاقه نداشتم به کاری یا رشته ای 

ولی الا چن‌ماهه شدید عاشق داروسازی شدم و همش مطالعه میکنم راجبش و بخاطر همین‌میخام درسمو بخونم

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خیلی سخته درسته 

گاهی خیلیا با هزار نوع کتاب و سالها درس خوندن و موندن پشت کنکور و انواع کلاسا و ازموشا و موسسات و آزمونها هیچی نمییارن 

بشین فکر کن میتونی با یه بچه کوچیک و زندگی متاهلی درس بخونی نمی خوام  نا امیدت کنم اصلاااا کار نشد نداره 

ولی واقع بین باش

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

ببین نمیخوام ناامیدی کنم یا بگم نمیتونی من خودم رشتم تجربیه دروغ چرا واقعااااا سختهههه معلما بشدتتتت سخت گیرن روزی ۱۵ ساعت درس خوندن میخواد چون داوطلبا بالاس البته شما میتونی هر چند بار بخوای کنکور بدی چون هیچ فشار خانواده و ... روتون نیست میگین که یه دختر ۱ ساله دارین اگه میتونین روزانه دخترتون رو ۱۲ ساعت پیش کسی بزارین که خسته نشه یا مثلا براش پرستاری چیزی بگیرن میتونین بخونین به شرطی که واقعا بخونین ما بچه هامون بشدت درس خونت ولی میگن دیگه نمیکشیم😂💔

اگه همسرتون حاضر میشه غذا آماده بخره تا دو سال اینا یا مثلا خونه بهم ریخته رو تحمل کنه بهتون روحیه بده خوش اخلاق باشه اگه نتونستین به خودتون برسین گله نکنه بخون😊🤗 حالا اگه نظر شخصی منو بخوای من مادر دوستم پرستاره مثل شما بوده یعنی درس خونده وقتی باردار بوده کنکور داده دانشگاه قبول شده پرستاری دوست من از  ۱ سال و خورده ای اینا تو مهد و پیش مادربزرگ و اینا بزرگ شده چون مادرش درس میخونه تو بیمارستان کار می‌کرده پدرشم همچنین با اینکه بشدت عاشق دوستم هستن پدر و مادرش ولی دوست من کمبود محبت شدید پیدا کرده هی دنبال این پسر اون پسره همکلاسی هم هستیم چون مادرش پرستاره نصف روز رو خونه نیست و خودش مجبوره همه کاراشو بکنه و اینا مستقلع ولی بشدت کمبود محبت داره که خیلی وحشتناکه چون روحیش لطیف بوده طاقت نیوورده🙂😊ببخشید خیلی زیاد شد😅