2777
2789
عنوان

کسایی که رشته ریاضی خوندن بیان

783 بازدید | 13 پست

سلام

من یازدهم ریاضی هستم 

امروز مشاور اومد کلاسمون میگفت چون شما رشته ریاضی هستین و متقاضی رشته ریاضی خیلی کم شده، حتما صد درصد یه رشته تو دانشگاه قبول میشین 

حتی اگه نخونین هم باز اینجوریه😐

میخواستم ببینم واقعا اینجوریه؟ 

سر رشتته محل های خوب همیشه رقابت برقراره 

واقعا مممکنه 

ولی چه رشته ای چه دانشگاهی؟؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگن.

آزاد که صد درصد قبولی.

چون جمعیت کمه اگه خوب بخونی دولتی تهران نیاری اطراف تهران مثل قم و ..... میاری.

من خودم کنکور ریلصی ۴۰۱ شرکت کردم

معدلم ۱۹.۳ بود ولی کنکوری نمیخوندم.

قبل کنکور استرس اینو داشتم نکنه من ازاد هم قبول نشم !!!!

ولی بچه تنبلای کلاسمونم مهندسی ازاد اوردن.

البته دانشگاه های آزاد هم رتبه بندی دارن. 

دوستم با ۴۰۰۰ مهندسی کامپیوتر دولتی تو تهران نمیاورد رفت علوم تحقیقات کامپیوتر بخونه. 

درست میگن. آزاد که صد درصد قبولی. چون جمعیت کمه اگه خوب بخونی دولتی تهران نیاری اطراف تهران مثل قم ...

مرسی ولی این امروز میگفت دانشگاه ملی صددرصد قبولین حرفی از ازاد نمیزد 

خدارشکر بازم... 😁😂

نمیدونم فقط میگفت بخاطر رشتتون دانشگاه ملی صددرصد قبولین

دولتی تو تهران نه ولی  داخل شهرای دیگه صد درصد میاری روزانه

ولی  نه صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد و اینا........

دانشگاه های دولتی معمولی تو شهرستان میاری.

توی این سایت ها بزن میاره برات مثلا با ۲۰۰۰۰منطقه یک رشته مهندسی تو شهرستان میاری

دولتی تو تهران نه ولی  داخل شهرای دیگه صد درصد میاری روزانه  ولی  نه صنعتی اصفهان و ...

ممنون بعد این که تو مدرسه های خاص درس بخونی هم تو کنکور تاثیر داره یا نه

ممنون بعد این که تو مدرسه های خاص درس بخونی هم تو کنکور تاثیر داره یا نه

من قبل اینکه برم دبیرستان فکر میکردم مدرسه خوب خیلی مهمه ولی فهمیدم اینطور نیست.

مدارس خاص مثلا تیزهوشان ها رو دیدم اکثرا رتبه هاشون تاپه چون اونا بالاتر از کنکورم پیش میرن.

ولی غیر انتفاعی ها تاثیر خاصی نداره اگه بچه نخونه.

دوستم ۳ سال دبیرستان و رفت غیر انتفاعی با من رتبش یکی شد.

منم سال اخر کلاس کنکور رفتم انقدر بدرد نخور بود بدتر وقتم و گرفت.

تست زدن و درس خوندن خود طرف از همه چیز مهم تره 

بهترین معلم هم داشته باشی ولی خودت تست نزنی نتیجه نمیگیری.

من قبل اینکه برم دبیرستان فکر میکردم مدرسه خوب خیلی مهمه ولی فهمیدم اینطور نیست. مدارس خاص مثلا تیز ...

من نمونه هستم فکر کردم شاید تاثیر داره

ب هر حال مرسی از راهنماییت خیلی کمکم کرد❤️

من نمونه هستم فکر کردم شاید تاثیر داره ب هر حال مرسی از راهنماییت خیلی کمکم کرد❤️

موفق باشی

داخل این سایتا هست که با چه رتبه ای چه رشته ای قبول شدن .

ی نگاه بنداز به اونا  اطلاعاتشون دقیق تر هست