سلام من رفتم دندون پزشکی بعد درحالی که داشت دندونمو درست میکرد خاستم آب دهانمو خارج کنم دکتر اشاره کرد لیوان رو بردارم لیوان داخلش آب بود ولی من متوجه نشدم که بادستگاه آب داخل لیوان بریزه همونجاپرسیدم لیوان تمیزه برای کسی استفاده نشده گفتن خیر ومن استفاده کردم از اون موقع خودخوری میکنم که چرا یه لیوان دیگه نگرفتم نکنه مریض قبلی ایدز داشته باشه من لیوانه آبشو خوردم بلاخره دهان اونم زخم بوده دهانه من زخم شده بود دیگه داشت رو دندونم عصب کشی میکرد میترسم خدایی نکرده ایدز داشته منم گرفتارش بشم 😭😭😭
عزیزم منم سالها وسواس تو را داشتم نگران نباش لیوان برای خودت بوده هر بیمار ست مخصوص خودش را دارد نگران نباش وای که چه قدر من خودم را با این وسواس اذیت کردم تو دیگه اشتباه منو نکن دستیار دندانپزشک قبل از اومدن هر بیمار وسایل بیمار قبلی را جمع میکنه ست جدید میذاره بالاخره خود دندانپزشک هم نگران سلامتی خودش هست دیگه .
استرس نداره که چون ایدز از طریق مایعاتی مث خون و اینا متنقل میشه چون کلا ی ویروسه بیرون بدن مث بلوره و از طریق پشه و اب دهن و اینا اصلا این اتفاق نمیفته
نمیگم ک نگرانیت بیشتر شع ولی باید بيشتر نگران تیغ و ایتای دندون پزشکی باشی ن اینا
telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲 من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنشعوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
داخل لیولن یه بهر مصرف اب بود من اون اب رو قرقره کردم میترسم لیوان اب برای مریض قبلیبوده باشه
مهم نیست واقعا اگر اون لیوان برای مریض قبلی باشه اگه مریض قبلی الوده به ویروس باشه باز همممم ویروس داخل اب و لیوان نمیمونه محل زندگیش خونه خارج از اون زنده نمیمونه