2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عربییییی🇸🇦😣

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
وای خاک بر سرمممم خوب شد گفتی صب امتحان فیزیک دارممممم ریدممممم من برمممک پایه یازدهم ریاضی🗿😐💔

خوشبحالت واقن من هفت صبح با استرس از جام پاشدم واسه امتحانه فردااا رمزی ک واسه بیخیالی میزنیو بگو 😐😂

امتحان ادبیات دارم ترمیم

کانال بلد نیستی سوالا رو بده هیچی نخوندم  

می گم نمی شه بزاریش برا خرداد ؟

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
کانال بلد نیستی سوالا رو بده هیچی نخوندم     می گم نمی شه بزاریش برا خرداد ؟

بخدا بلد نیستم آجی

نه نشد متاسفانه دیگه دیره باید چند روز پیش لغوش میکردیم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
منم تاریخ ادبیاتو دیروز تقلب کردم😀😂 تو گوشی پی دی افشو داشتم گذاشتمش تو استینه مانتو مدرسم زیره ه ...

راه تقلب ندارمممم  با دستکاه میگردنمون

اوف من چرا باید فنون بخونم🥴😩

یکدانه کنکوری هستم✋️
بخدا بلد نیستم آجی نه نشد متاسفانه دیگه دیره باید چند روز پیش لغوش میکردیم

مرسی  

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
خوشبحالت واقن من هفت صبح با استرس از جام پاشدم واسه امتحانه فردااا رمزی ک واسه بیخیالی میزنیو بگو 😐 ...

حواسم اصلا نبود گرفتم خوابیدم بعد عین این بزا بلند شدم اومدم نی نی سایت😐😂الان مثلا دارم درس میخونم😔😂

مرسی    

خواهش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره