2777
2789
تاره رفتم  ۳۵. راحته طبیعی؟راحت ک نه یعنی راصی بودی؟

من کلاس های مخصوص بارداری رو شرکت کردم و ورزش ها رو انجام می‌دادم زایمانم طولانی نشد و همه چیز خوب پیش رفت راضی بودم با وجود اینکه انتخابم سزارین بود و واقعا به هر دری زدم که قبول کنن ولی اصلا زیر بار نرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بشورم مثل کهنه دیده میشه مادرشوهرمم بازنگه لباس کهنه تن بچه اش کرده

نه بابا کهنه نمیشن نترس 😅 با شامپو بچه بشور رنگ نمیره مهم سلامتی و آرامش خودتو بچت هست به حرف مادرشوهرت اصلا اهمیت نده خدایی نکرده کثیفی لباسا بچت رو اذیت کرد گریه میکنه راضی هستی به شرایط ؟ 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

راضی بودین ؟خوبه ؟

اره خیلی

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       
دکتر خودم ک اصلا پولکی نیس.ی دکتر دیگه پیدا کردم یکی ۵ میگیره یکی ۴میگیره موندم چیکا کنم

من دیگه دلم روزدم به دریا طبیعی روانتخاب کردم اخه تواین وضعیت اقتصادی شوهرم گناه داره ۴میلیون بیشتربده همینجوری ۶میلیون میشه هزینه بیمارستانم 

کوچیکه؟من همش میگم بزرگه چون دکترم گف انتظار میره موق تولد ۳۴۰۰ ۳۳۰۰بشه

😂هرچی تپل تر بهتر، خاله ی من که ماه آخر خودش و کشتتت از بس غذا خورد بچش درشت شه ولی درشت نشد ک نشد

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
😂هرچی تپل تر بهتر، خاله ی من که ماه آخر خودش و کشتتت از بس غذا خورد بچش درشت شه ولی درشت نشد ک نشد

من میگم درشت زیاد باشه لباسایی ک گرفتم اندازش نشه چی🤣یا طبیعی بشم اذیت بشم سر زایمان🤣

من میگم درشت زیاد باشه لباسایی ک گرفتم اندازش نشه چی🤣یا طبیعی بشم اذیت بشم سر زایمان🤣

اخ اخخخ فکر کن چهارکیلو بشه و طبیعی

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…