2777
2789
الان من خیلی دیر کردم یعنی؟برا نوع زایمانو بیمارستان؟شما از قبل تشکیل پرونده دادین بیمارستان؟

چند هفته ای عزیزم؟ واسه ما هیچ جوره سزارین اختیاری رو زیر بار نمی‌رفتن خیلی خیلی سخت گیری کردن دیگه تکلیفم رو میدونستم خودم رو واسه طبیعی آماده کرده بودم و از قبل برای بیمارستان هم با دکترم هماهنگ بودم میدونستم قراره کجا برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی؟

نه سزارین

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       
بایدلباس هاشو بشوریم مگه شوهرم میگه بشورمن میگم نه ازقیافه میفته

نه بشور خیلی پُرز و کثیفی داره ممکنه که بچت بدنش حساسیت داشته باشه تازه امروز رفتم یه شامپو بچه سایز بزرگ خریدم فقط واسه لباساش 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بسلامتی ان شالله. انتخاب کردید نوع زایمانو؟من ک خیلی استرس دارم🥵

بله طبیعی زایمان میکنم اگرفسقلیم نچرخه اخه دکترم سزارین هم میکنه ۴میلیون بیشترمیگیره ولی خب دیگه گفتم بیخیال طبیعی انتخاب کردم

الان من سونو ۸ماهگی دادم باز برام سونو مینویسه یعنی احتمال داره باز بچرخه؟الان ک سرش پایینه و گفته ط ...

تو ماه آخر بچه میاد پایین شکم و اره امکان چرخیدن جنین هست تا لحظه آخر، وزن جنین چقدر بوده؟

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
مبارکش باشه ان شالله.شما چجوری دوس دارید زایمان کنید؟

ممنون عزیزم ،من خودم خیلی دوس دارم طبیعی بیارم اگه خدا کمکم کنه ولی ترسشم دارما 😂😂 مامانم همش زنگ میزنه دلداریم میده

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بله طبیعی زایمان میکنم اگرفسقلیم نچرخه اخه دکترم سزارین هم میکنه ۴میلیون بیشترمیگیره ولی خب دیگه گفت ...

دکتر خودم ک اصلا پولکی نیس.ی دکتر دیگه پیدا کردم یکی ۵ میگیره یکی ۴میگیره موندم چیکا کنم