2777
2789
اسی پیتزا نون تست درست کن اگه موادشو داری

اخخخ فکر خوبیههه ، قبلا یه دستور ازش دیدم ولی درست یادم نیست روی گاز درست میشد دیگ؟ با پنیر گودا؟

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
😂چ عالییی، بازم خوبه شما ، من همسرم غذای ظهر رو هم نمیخوره هنوز هم شام درست نکردم نمیدونم پاشم چیکا ...

نه من خدایی بهونه گیر نیست چه اون چه بچه ها ولی خب منم والا کم نمیزارم انواع خوشمزه هارو درست میکنم خودمم شکمو هستم.ولی وقتی از ناهار یکم بمونه براشام یه کیفی میکنم که نگو😂

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من خدایی بهونه گیر نیست چه اون چه بچه ها ولی خب منم والا کم نمیزارم انواع خوشمزه هارو درست میکنم ...

من همسرم اگه بفهمه یه غذا همون موقع تازه درست نشده لب دهنش هم نمیبره😂😂انقدررر برام غذا درست کردن سخته که خدا میدونه چون شاغل هستم خودم، تا دلت هم بخواد برا غذا بهونه میگیره و حساسه اخه مادر شوهرم آموزشگاه آشپزی دارن دست ‌پختشون عالیهههه برا همین ‌پسرش از من غذای مادرش و میخواد😂😂😂

عاهاو پایدار باشید😁

سپاس 💜

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من همسرم اگه بفهمه یه غذا همون موقع تازه درست نشده لب دهنش هم نمیبره😂😂انقدررر برام غذا درست کردن س ...

از سختی های مادرشوهرسراشپز🤭خدایی شاغلم هستی سخته میدونمخدا بهت کمکم کنه من خونه دارم باور کن یه باشگاه میرم فقط دوتا بچه دارم اصلا زمان کم میارم 24ساعت باید فکر شکم باشی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

از سختی های مادرشوهرسراشپز🤭خدایی شاغلم هستی سخته میدونمخدا بهت کمکم کنه من خونه دارم باور کن یه باش ...

😂😂😂اخ دقیقا، البته من روزایی که همسرم میگه غذای سخت بپزم زنگ میزنم میگم همه نوبت ها رو کنسل کنن میپرسن چرا باید بگم چون قراره غذای سخت درست کنم😂من تا بیست و پنج سالگیم یه بارم غذا درست نکرده بودم الان تو این دوسال بعد هر بار غذا درست کردن کمر درد میگیرم هنوز عادت نکردم😭😂

اخخخ فکر خوبیههه ، قبلا یه دستور ازش دیدم ولی درست یادم نیست روی گاز درست میشد دیگ؟ با پنیر گودا؟

آره میشه اگه فر یا توسترم داری ک چ بهتر

نه عشقم سوسیس یا کالباس رو با قارچ و ذرت و فلفل دلمه البته اینارو میتونی نزنی و فقط سوسیس کالباس و قارچ بزنی ولی ذرت و فلفل دلمه ام بزنی خوشمزه تر میشه اینارو یکم تفت میدی بعد رو نون تست یکم سس کچاپ میزنی و موادتو میریزی و روشم پنیر پیتزا بعد میذاری داخل فر یا تابه درشو میبندی زیرشو خیلیییی کم میکنی و منتظر میمونی تا پنیر آب بشه

کاربر قدیمیم
آره میشه اگه فر یا توسترم داری ک چ بهتر نه عشقم سوسیس یا کالباس رو با قارچ و ذرت و فلفل دلمه البته ...

چ راحتتتتت و خوشمزه مرسی عزیزدلم