2777
2789
عنوان

فردا سالگرد همسر سابق شوهرمه:)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 13276 بازدید | 166 پست
والا من بهش حق می دم  تا روز قبلش جلوی روش بپر بپر میکردم از سر کولش اویزون میشدم یهویی درب دا ...

انشالله که کاملا خوب میشی اما اگه الان نه موقع پیری و مریضی بدتر از این میشدی به نظرا باهات میموند ؟ یا اومدیم و خدای نکرده تصادف میکردی صورتت از بین میرفت این آدم اگه عاشق باشه مثل پروانه دورت میچرخه که نشون بده همه جوره پات میمونه نه اینکه اینجوری واکنش نشون بده انگار طلبکاره

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی من و خانمش عاشقانه عاشق هم بودن . ۴۵ سال باهم زندگی کردن و کسی این دوتا رو بدون هم ندید . سه ت ...

بابابزرگ من وقتی جوون بودن مادربزرگم فوت میکنه و تا ۱۸ سال بعد فوت مادربزرگم ازدواج نمیکنه و در آخرم خودش فوت میکنه چون خیلی بیمار بوده 

هعی همیشه میگم بابابزرگم عجب مرد عاشقی بوده خدایی

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
هنوز با پدر مادر مرضیه در ارتباطه چقدررر اون بدبختا بهش گفتن ازدواج کن گفت نمیخام ک نمیخام الانم چهل ...

بنده خدا ببین چقدر دوسش داشته ک نمی‌تونه فراموش کنه

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

من ماه دیگه عروسیم بود از دوچرخه افتادم کتفم شکسته درب داغون شدم یکی دوبار دیدم نامزدم اخم تخم میکنه ...

وااا چحرفیع. نباید بگی اینجور.ادما تو این مواقع همو عیار میزنن.بهتر بود بگی ببینم عیارت چنده؟!

بذار اگه بره بشناسیش ک خودش رفت. فردا میگه اگه بمن بود پاش میموندم. خودش نخواست. 

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
من ماه دیگه عروسیم بود از دوچرخه افتادم کتفم شکسته درب داغون شدم یکی دوبار دیدم نامزدم اخم تخم میکنه ...

-_-

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
نگفتم اولین سالگرد؛ گفتم سالگرد... سالگرد رو شما فقط برای اولین سال استفاده میکنید؟!

اره معمولا.سالهای بعد و با سالش میگن.دومین سالگرد سومین سالگرد

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

عزیزم به هرحال اون خانم با همسرشما زندگی کرده کلی خاطره ی خوب داره ازش و انسان هم با خاطراتش زندس،به این فکرکن ک اون خانم جوون بوده و کلی آرزو برای آیندش خودتم قطعا دلت میگیره براش،،،ماها ی جوجه رو میارم خونمون اگه بعد چند دوز بمیره تاچندوقت از تو ڋهنمون پاک نمیشه اون ک یک انسان بوده با کلی ذوق وشوق،،،،خودت به همسرت پیشنهاد بده باهم برین سر مزارش و خیرات بدین قطعا همسرت هم آرامش میگیره

منم خیلیی به این موضوع فکر کردم سر همین مسئله هم نمیدونم ازش ناراحت باشم یا نه  اون میدونه که م ...

به نظرم خیلی با شما احساس راحتی کرده که ناراحتی شو بیان کرده.  نیمه پر لیوان نگاه کن.خوشحال باش که با ی آدم وفا دار داری زندگی می کنی.  که خانمش بعد چهار سال فراموش نکرده.نه مثل بعضی از مردا که دائم در حال خیانت هستن به ی و شونم نیس

وقتي سالگرد همسر سابقم ميشه

همسر فعليم تنهام ميذاره 

از صبح ميره

وقتي بچه نداشتيم شب هم خونه نميومد

با برادرم ميرم سر خاكش

از دور منتظر ميمونم خانوادش برن

بعد ميرم پيشش

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني.. 
وقتي سالگرد همسر سابقم ميشه همسر فعليم تنهام ميذاره  از صبح ميره وقتي بچه نداشتيم شب هم ...

منم همین کارو کردم گذاشتم تو حال خودش باشه حرفای روزمره عادی زدم که فقط بتونم برا ثانیه ای حواسشو پرت کنم...