چند شب پیش شوهرم بهم گفت کلا ماه دی خیلی برام غم انگیزه از روز اولش یه حس خفقان و سنگینی دارم... فردا سالگرد اون خانمه.نمیدونم وظیفه من توی همچین روزی چی میتونه باشه... میبینم همسرم چند روزیه که ناراحته نمیدونم شاید یاد خاطراتش افتاده شاید یاد اون لحظات سختی که گذرونده افتاده ولی این حالش منو به عنوان همسرش ناراحت کرده نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم باید باهاش حرف بزنم سر این مسئله یا نه بزارم تو خودش باشه این چند روز؟ حس عجیبی دارم علاوه بر اینکه به عنوان یک انسان ناراحتم ولی یه حس حسادت مسخره زنانه ام دارم....
والا من بهش حق می دم تا روز قبلش جلوی روش بپر بپر میکردم از سر کولش اویزون میشدم یهویی درب دا ...
انشالله که کاملا خوب میشی اما اگه الان نه موقع پیری و مریضی بدتر از این میشدی به نظرا باهات میموند ؟ یا اومدیم و خدای نکرده تصادف میکردی صورتت از بین میرفت این آدم اگه عاشق باشه مثل پروانه دورت میچرخه که نشون بده همه جوره پات میمونه نه اینکه اینجوری واکنش نشون بده انگار طلبکاره
🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی میکردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
هنوز با پدر مادر مرضیه در ارتباطه چقدررر اون بدبختا بهش گفتن ازدواج کن گفت نمیخام ک نمیخام الانم چهل ...
بنده خدا ببین چقدر دوسش داشته ک نمیتونه فراموش کنه
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️
عزیزم به هرحال اون خانم با همسرشما زندگی کرده کلی خاطره ی خوب داره ازش و انسان هم با خاطراتش زندس،به این فکرکن ک اون خانم جوون بوده و کلی آرزو برای آیندش خودتم قطعا دلت میگیره براش،،،ماها ی جوجه رو میارم خونمون اگه بعد چند دوز بمیره تاچندوقت از تو ڋهنمون پاک نمیشه اون ک یک انسان بوده با کلی ذوق وشوق،،،،خودت به همسرت پیشنهاد بده باهم برین سر مزارش و خیرات بدین قطعا همسرت هم آرامش میگیره
منم خیلیی به این موضوع فکر کردم سر همین مسئله هم نمیدونم ازش ناراحت باشم یا نه اون میدونه که م ...
به نظرم خیلی با شما احساس راحتی کرده که ناراحتی شو بیان کرده. نیمه پر لیوان نگاه کن.خوشحال باش که با ی آدم وفا دار داری زندگی می کنی. که خانمش بعد چهار سال فراموش نکرده.نه مثل بعضی از مردا که دائم در حال خیانت هستن به ی و شونم نیس