2777
2789
عنوان

فردا سالگرد همسر سابق شوهرمه:)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 13276 بازدید | 166 پست

من ماه دیگه عروسیم بود از دوچرخه افتادم کتفم شکسته درب داغون شدم یکی دوبار دیدم نامزدم اخم تخم میکنه گفتم بیا وسیله ها و طلا و لباس هرچی اوردی با پول گل و شیرینیا حساب کن برو دنبال زندگیت من برا تو زن بشو نیستم . چون معلوم نیست احتمالن چندتا جراحی دیگه هم دارم . برو ی زن سالم بگیر

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس،شما تا حدودی طبیعیه اما نمی‌تونید از همسرتون انتظار داشته باشید که این روزا عادی باشه و ناراحت ن ...

منم خیلی فکر کردم  مثل بقیه کاربرا اوایل توبیخ میکزدم که نه نباید جلوی من ناراحتیش نشون بده ولی بعدش که بیشتر به عمق قضیه و مسئله نگاه کردم دیدم اتفاق دردناکی رو از سر گذرونده اینکه حالا یه چند روزی ام بابت اون روزا و اتفاقاش ناراحت باشه حق داره

من ماه دیگه عروسیم بود از دوچرخه افتادم کتفم شکسته درب داغون شدم یکی دوبار دیدم نامزدم اخم تخم میکنه ...

رفت؟

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
دایی من دوهفته ب عروسیش مونده بود با زنش قرار داشت ماشین زد ب زنش درجا فوت کرد . دیگه زن نگرفت هشت ن ...

ب مرضیه حسودیم شد😟

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

هیچ ربطی به احساس راحتی نداره.سالگرد یک روزه ناراحتی یک روزه .نه چند روز مداوم استارتر گناه داره. م ...

وقتی با کسی زندگی کردی اصلا یک سال دوسال اینا از ذهنت نمیره . ایشونم فقط موقعی زمان مرگش ناراحته کل سال که ناراحت نیست در حال ناله نیست. اگه کل سال بود حرفت درست بود . دیگه هر کسی نظری داره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

وقتی با کسی زندگی کردی اصلا یک سال دوسال اینا از ذهنت نمیره . ایشونم فقط موقعی زمان مرگش ناراحته کل ...

درسته من با نظرت موافقم

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
دایی من دوهفته ب عروسیش مونده بود با زنش قرار داشت ماشین زد ب زنش درجا فوت کرد . دیگه زن نگرفت هشت ن ...

اخی🥺🥺 منم میشناسم طرف زنش که مرد می‌گفت من بدون مریمم طاقت نمیارم . یه هفته بعدش خودشم مرد . 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

درسته من با نظرت موافقم

❤️😚

رفت؟

نه ولی یجوریه... زیاد دیدنم نمیاد میادم یه گوشه وایمسته هی سر تکون میده نچ نچ میکنه

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
❤️😚

❤🌹