چند شب پیش شوهرم بهم گفت کلا ماه دی خیلی برام غم انگیزه از روز اولش یه حس خفقان و سنگینی دارم... فردا سالگرد اون خانمه.نمیدونم وظیفه من توی همچین روزی چی میتونه باشه... میبینم همسرم چند روزیه که ناراحته نمیدونم شاید یاد خاطراتش افتاده شاید یاد اون لحظات سختی که گذرونده افتاده ولی این حالش منو به عنوان همسرش ناراحت کرده نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم باید باهاش حرف بزنم سر این مسئله یا نه بزارم تو خودش باشه این چند روز؟ حس عجیبی دارم علاوه بر اینکه به عنوان یک انسان ناراحتم ولی یه حس حسادت مسخره زنانه ام دارم....
من ماه دیگه عروسیم بود از دوچرخه افتادم کتفم شکسته درب داغون شدم یکی دوبار دیدم نامزدم اخم تخم میکنه گفتم بیا وسیله ها و طلا و لباس هرچی اوردی با پول گل و شیرینیا حساب کن برو دنبال زندگیت من برا تو زن بشو نیستم . چون معلوم نیست احتمالن چندتا جراحی دیگه هم دارم . برو ی زن سالم بگیر
پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس،شما تا حدودی طبیعیه اما نمیتونید از همسرتون انتظار داشته باشید که این روزا عادی باشه و ناراحت ن ...
منم خیلی فکر کردم مثل بقیه کاربرا اوایل توبیخ میکزدم که نه نباید جلوی من ناراحتیش نشون بده ولی بعدش که بیشتر به عمق قضیه و مسئله نگاه کردم دیدم اتفاق دردناکی رو از سر گذرونده اینکه حالا یه چند روزی ام بابت اون روزا و اتفاقاش ناراحت باشه حق داره
من ماه دیگه عروسیم بود از دوچرخه افتادم کتفم شکسته درب داغون شدم یکی دوبار دیدم نامزدم اخم تخم میکنه ...
رفت؟
🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی میکردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
دایی من دوهفته ب عروسیش مونده بود با زنش قرار داشت ماشین زد ب زنش درجا فوت کرد . دیگه زن نگرفت هشت ن ...
ب مرضیه حسودیم شد😟
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️
هیچ ربطی به احساس راحتی نداره.سالگرد یک روزه ناراحتی یک روزه .نه چند روز مداوم استارتر گناه داره. م ...
وقتی با کسی زندگی کردی اصلا یک سال دوسال اینا از ذهنت نمیره . ایشونم فقط موقعی زمان مرگش ناراحته کل سال که ناراحت نیست در حال ناله نیست. اگه کل سال بود حرفت درست بود . دیگه هر کسی نظری داره
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg
وقتی با کسی زندگی کردی اصلا یک سال دوسال اینا از ذهنت نمیره . ایشونم فقط موقعی زمان مرگش ناراحته کل ...
درسته من با نظرت موافقم
🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی میکردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
دایی من دوهفته ب عروسیش مونده بود با زنش قرار داشت ماشین زد ب زنش درجا فوت کرد . دیگه زن نگرفت هشت ن ...
اخی🥺🥺 منم میشناسم طرف زنش که مرد میگفت من بدون مریمم طاقت نمیارم . یه هفته بعدش خودشم مرد .
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg