2777
2789
عنوان

فردا سالگرد همسر سابق شوهرمه:)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 13276 بازدید | 166 پست
منم خیلیی به این موضوع فکر کردم سر همین مسئله هم نمیدونم ازش ناراحت باشم یا نه  اون میدونه که م ...

همچنان بدون  واکنش باش ولی کار شوهرت درست نیست بعد از ۴ سال.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چ دل مهربونی داره

اره خیلی مهربونه

همیشه از خدا تشکر می کنم که اگه مادرم نیست و جاس پیشم خالیه حداقل کسی پیش پدرمه که نه تنها آرامش پدرم که آرامش من و برادرانم براش مهمه 

هر چند که هیچ وقت جای خالیه مادرم پر نمیشه😔

ولی واقعا مهر و محبت مادرانه داره 

الان سه روز من به خاطر کیست تخمدان درد شکم دارم هم ناهار هم شام درست میکنم برامون میاره طرفا و کارامو هم میاد انجام میده

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا یک ساله نشده زن گرفته شما هم مقصری تو این دوران کم نباید باهاش می‌رفتی زیر یک سقف خوب معلومه فر ...

عزیزم چون گفتم سالگرد یعنی یک سال گذشته؟!

میگم ۴ ساله از اون موضوع داره میگذره...

طبیعیه همسرت یادش باشه و طبیعیه شما ناراحت بشی ... 

دوست همسر من بعد ۸ ماه از ازدواج تصادف کرد و همسرش فوت کرد الان ۶ ساله میگذره مجدد ازدواج کرده و بچه داره ولی هنوز سر خاک اون همسر قبلی میره و سالگردش تو گروه دوستا مینویسه براش فاتحه بخونید و ..‌

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

عزیزم طبیعیه با اونم روزایی گذرون اینقد سنگ دل نباش دیگ اون مرده ولی زنش بوده حتما یاد تصادف افتاده ناراحته. میگی هنوز نرفتم سرخاکش میتونی حلوا یا قنادی گلی بگیری ب شوهرت بگی بیابریم سرمزارش اینجوری هم دل اون شاد میشه هم واسش صلوات میفرستی هم شوهرت حس تنهایی نمیکنه بهت وابسته تر میشه میگه پشتمع و میفهمه از چی ناراحتم من ادم کینه ای و سنگ دل نیستم اگ من بودم حتما این کار میکردم واسه دل شوهرم

در این یک مورد نه.آقا بعد ۴ سال چندروز بخواد ناراحت باشه کلا تاکید کنه ماه دی غم انگیزه و ...که چی؟ ...

آقا گفته چون با خانومش احساس راحتی کرده . اگه اسی دلش نمی‌خواد احساس راحتی داشته باشه شوهرش باهاش بهش بگه که نگه... به نظر من احساس راحتی خیلی بهتر از پنهان کاریه. به نظر من هر زنیم جای شوهرش  بود ناراحت میشد .   من هر قضیه رو همیشه دوطرفه نگاه میکنم چه مرد چه زن . دیدم حق داشته. مرگ آدما به این راحتی فراموش نمیشه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

دایی من و خانمش عاشقانه عاشق هم بودن . ۴۵ سال باهم زندگی کردن و کسی این دوتا رو بدون هم ندید .

سه تا پسر که هر سه متاهل بودن 

اما اوایل کرونا زنداییم  براثر کرونا فوت می کنه 

داییم  بعد ۴۰ ازدواج می کنه و همسر جدیدش رو عروسش واسش انتخاب کرده بود .

خلاصه با زن جدیدش هم  داره زندگی می کنه و خیلی بهش میرسه اما  داغ دلش  هنوز تازه است .

قبرشم دوتا طبقه خریده  یکیشو واسه خودش نگهداشته .

الهم عجل الولیک الفرج
واقعا درک نمیکنم چرا توبیخ میکنید که چرا یک سال نشده زن گرفته. مگه اونی که زنده است نباید زندگی کنه. ...

منم همیییشه ب همسرم میگم حتما بعد مرگ من ازدواج کن ...حق زندگی رو از خودت نگیر

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

عزیزم ایشون فوت کردن رفتن ،ادما تنهایی غم رو به اغوش بکشن سخته براشون سخته هم بخوان ناراحت باشن هم د ...

دمت گرم 👌🏻👌🏻واقعا سخته پنهان کنی 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

ببخشید که این حرف رو میزنم ولی این نشون میده که همسرتون مرد خانواده دوستی بود ووفاداربه همسر شما هم اگه باهاش صحبت کنید وبه درددلش گوش کنیدبهش آرامش میدین وبهتون انس میگیره شما یه خرده عاقلانه تر رفتار کنید حسادت به کی به آدمی که زیر خاکه و شماالان صاحب زندگیش شدید واقعا بی معنیه 

تصادف کردن شوهرمم تو اون تصادف بود:)

چقدر زندگیتون مثل رمان در تب یسماه هست 

داخل رمان اصلان همسرو دخترش رو داخل تصادف از دست داد .بعد با یسماه ازدواج کرد اون شد دلیل زندگیش . اصلانم بعضی وقتا یاد همسر سابقش که داخل تصادف فوت شد میکرد و یسماه با نگاهش باهاش همدردی میکرد و یه سری جملات کوتاه میگفت