2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صب ساعت ده تا دوازده ونیم مدرسه بودم پسرم اوتیسمه بعدیک ماه هنوز به مدرسه عادت نکرده کل ددو زنگو ...

بمیرم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بخور برو دیگه من داد اون داد و بیداد به من گفت خیلی از خودت در اومدی معلوم نیست چته نمیتونی زندگی کن ...

خوب 😔😔

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

شروع کرد ما از اون موقع که اومدیم اینجا تو پررو شدی(قبلا پیش مامانش بودیم)برمیگردیم همونجا (خونمون خالیه قراره بدیم مستاجر)میگف میریم همونجا یا میریم یا سیکتیر دوباره بهم گفت

گفتم من اونجا نمیام بری سراغ دوستای ...وثت  ن پیش عیاشا از این خبرا نیست اون وسطا هم دیگرم زدیم یعنی اون به من حمله کرد گردنمو گرفت  منم هولش دادم زدمش شوکه شده لود منم خلاصه یکی دو بار بهم گفت برو منم نشستم یه فص گریه کردم فکرامو کردم پاشدم غرور له شدمو جمع کنم برم 

خلاصه پاشدم لباسامو خرت و پرت جمع کردم حاضر شدم همه ی اینا برای اولین بار بود یه حس عجیبی بود گذاشتم پله برم گفت داری میری گفتم اره سیکتیرمو میزنم گفت میخوای داستان درست کنی گفتم فعلا که تو دنبال داستانی 

خلاصه پاشدم لباسامو خرت و پرت جمع کردم حاضر شدم همه ی اینا برای اولین بار بود یه حس عجیبی بود گذاشتم ...

خب نرفتی؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓