2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کلیه اش پلی کیستیک بود ‍؟؟

نمیدونم پلی کیستیک بود یا نه

ولی وقتی چند ماهش بود بردیم متخصص اطفال برای چکاپ کلی

دکتر سونو براش نوشت بعد مشخص شد که کلیه اش کیست داره

که دکتر گفت به احتمال زیاد از زمان جنینی داشته و مشکلی نیست خودش رفع میشه.

گفت ژنتیکی هم هست .همسرمم کیست کلیه داشته.

بعد از دو ماه که دوباره سونو دادیم خودش رفع شده بود.

البته پسرمم هیچ مشکل یا علایمی نداشت ما اتفاقی فهمیدیم کیست داره.

میگن کلیه هاش کیست داره

عزیزم اشتباه شده انشالله

جدیدا خیلی از این اشتباه ها پیش میاد

شکی ندارم سالمه نی نی ت

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
یعنی کلیه اش پلی کیستیک بود ‍؟؟

نگران نباش این رفع میشه برای منم ترسوندن گفتن بطن فلان طرف قلبش کوچیکه اما بعد۳هفته رفتم نرمال شده بود، اسی برای خرید سیسمونی بجنورد کجا رو سراغ داری جنس خوب وقیمت مناسب باشه؟؟ 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
انشالله اشتباه شده باشه  خدا از دهنتون بشنوه ♥️♥️

سلام گلم الان فکنم بچتون بدنیا اومده ان شاءالله که سالم و سلامت باشه

مشکل کیستش رفع شد؟آیا تشخیص پلی کیستیک درست بود؟

بزنم الان همینو گفتن تو بارداری خیلی نگرانم شما که این وضعیتو تجربه کردی درکم میکنی توروخدا جوابمو بده ممنون میشم

سلام گلم الان فکنم بچتون بدنیا اومده ان شاءالله که سالم و سلامت باشه مشکل کیستش رفع شد؟آیا تشخیص پل ...

سلام آره الان بدنیا اومده یک کلیش مولتی کیستیک .دارو هیچی ندادن . فقط گفتن یکساله بشه باید عکس بگیری معلوم بشه چقدر از کلیش درگیره

از بس تو بارداری غصه خوردم یه پسر غر غر شده . 

یک روز آرامش نداشتم

شما چند ماهه باردارید ؟؟ تو سونو براتون چی نوشتن؟؟

من الان ۲۶ هفته هستم

بمن گفتن کلیه راست احتمالا پلی کیستیک هستش و سایز کیست ها ۱ تا ۴ میلی هستش و هیدرونفروز خفیف با قطر لگنچه ۵.۴ میل داره

به شمام همینو گفته بودن؟؟؟

شما تو خانواده کسی پلی کیستیک هستش؟؟؟

سلام آره الان بدنیا اومده یک کلیش مولتی کیستیک .دارو هیچی ندادن . فقط گفتن یکساله بشه باید عکس بگیری ...

تو بارداری گفته بودن هر دو کلیه کیست داره؟؟؟بعد بدنیا اومدن فقط تو یکی از کلیه هاش کیست بود؟؟؟

تو بارداری گفته بودن هر دو کلیه کیست داره؟؟؟بعد بدنیا اومدن فقط تو یکی از کلیه هاش کیست بود؟؟؟

منم کلیه راست پلی کیستیک هست 

ختنه شده 

خدا روشکرهیچ مشکلی نداره مثل بقیه بچه ها هست من بعد بدنیا اومدن به  همه گفتم  کلیش خوبه فقط خودم و همسرم میدونیم 

غر زدناشم فکر کنم بخاطر بارداری بدی که من داشتم باشه