2777
2789
عنوان

طلاق توراخدا کمک

121 بازدید | 9 پست

سللم من کلی بگم منو شوهرم ۱۰ سال میخواسنیم همدیگرو ک البته تو دوران دوستی هم یه شخص عصبی بود ولی من احمق فکر یمکزدم درست میهش و با نارضایتی همه ازدواج کردم و از هفته اول ازدواج دست بزن داشت دائم تحقیر فحش کتک 

میگف دوسم داره ولی سر هرچیز بهم گیر میداد اجازه نمیداد تنها برم بیرون

خلاصه حالا دوماهه اومدم خونه پدرم ۳ بار فقط اومد چندبار هم پیام داد یک بار هم خانوادش تومدن

فامیل نزدیک هستیم

همه میدونن تغییر نیمکنه ولی میگن کسی با اولین بار ک قهر کزد طلاق نمیگیره

حالا چنتا مشاور صحبت کردم میکن هیجوقت تغیبر نیمکنه چون واقعیت خودمم میدونم تغییر نمیکنه

حالا سوالم اینت شما تو اطرافیان کسی داشتید بار اول ک قهر کرده طلاق بگیره؟ اگر اره دلیلش چی بود برا طلاق

چه ربطی به بار اول و دوم داره

این حرفارو از سرت بیرون کن

تمرکز کن روی زندگیت ببین اگه نمیتونی تحملش کنی ولش کن برع یه روزم یه روزه

فکر کردی دوسال بری و بیایی به حرمت و شخصیتت توهین بشه بعدش طلاق بگیری بهتره....

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

بار اول اگه خیانت و اینچیزا باشه شاید

ولی دعوای لفظی و فحش نه رااستش اکثرا بعد اینکه اقا به غلط کردن بیفته میبخشن

اگه دست به زن هم داشته باشه اره ممکنه تا طلاق پیش برن ولی ببین اگه دوست داره وفقط عصبیه و روی رفتارش کنترل نداره باهاش راه بیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اول اگه خیانت و اینچیزا باشه شاید ولی دعوای لفظی و فحش نه رااستش اکثرا بعد اینکه اقا به غلط کرد ...

ببین میدونی دوسم داره ولی چ فایده 

باطر هرچیز بهم توهین میکرد فحش ناموسی میداد روز اخر هم ک وسیالم رو ریخت از پنجره توی کپچه

دايم عربده میکشه ابرو برامون نمونده بود

بعد میگ من تغییر کزدم ولی حتی یه حق طلاق نداد

بهی گفتم زمان بده یکم کنار بیام باز میگ نمیتونم 

ببین میدونی دوسم داره ولی چ فایده  باطر هرچیز بهم توهین میکرد فحش ناموسی میداد روز اخر هم ک وس ...

وای عزیزم خدا کمکت کنه

توی دعواها اگه ما خانوماهم پا به پای همسرمون حرف بزنیم هر چی گفت جواب بدیم دعوا میشه طوفان

اگه فرصت دادن خوب بود خدا به ادم و حوا میداد

من ۱۰ سال پیش شوهرمو با دختر خالم گرفتم روی رابطه گفت ببخش بخشیدمش بعد الان با عمم دیدمش البته ازدواجم فامیلیه فامیلای من بااونم نسبت دارن حالا بازم میگه ببخش دلم میخواردخودمو اتیش بزنم انقدر حالم بد بعد میبینه گریه میکنم میگه چته😐

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
اگه فرصت دادن خوب بود خدا به ادم و حوا میداد من ۱۰ سال پیش شوهرمو با دختر خالم گرفتم روی رابطه گفت ...

وای چ دلی داری من بودم میکشتمش

منم شوهرم خیلی عذابم میداد ولی متعهد بود

اگه فرصت دادن خوب بود خدا به ادم و حوا میداد من ۱۰ سال پیش شوهرمو با دختر خالم گرفتم روی رابطه گفت ...

وای چ دلی داری من بودم میکشتمش

منم شوهرم خیلی عذابم میداد ولی متعهد بود

میگفت دوسم داره