2777
2789
عنوان

بهترین دندانپزشک زیبایی در اهواز

4101 بازدید | 14 پست

سلام دخترا من در به در دنبال یه دندانپزشک زیبایی تو اهواز هستم اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه چه خوب چه بد؟ کیا کار زیبایی دندون تو اهواز انجام دادند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی تعریف شیرین مددی رو به عنوان بهترین دندانپزشک زیبایی در اهواز شنیدم، سمت کیانپارسه مطبش ...

چه خوب کیانپارس نزدیکه بهم. پس حتما میرم پیش دکتر شیرین مددی. خیلیا گفته بودن که بهترین دندانپزشک زیبایی تو اهواز هستش کاراش رو هم تو اینستا دیدم خیلی قشنگه.

بنظر من دکتر شیرین مددی بهترین دندانپزشک زیبایی در اهواز هستن. من خیلی وقت پیش شکستگی دندون جلوم رو پیششون کامپوزیت کردم هنوز که هنوزه همون شکلی مونده و یک ذره هم زدگی و تغییر رنگ نداشته. توی کامنتا دیدم که بقیه هم تعریف کردن ازشون

دکتر شیرین مددی. یکی از بهترینای ایرانه حتی. نمونه کاراش حرف نداره. خیلییی نچرال و شیک هستن کارای زیبایی دندونش. دوست من دو سال همش دنبال دندانپزشک زیبایی در اهواز می گشت. آخر رفت پیش دکتر شیرین مددی و الان از نتیجه کامپوزیتش خیلیی راضیه.

بنظر من دکتر شیرین مددی بهترین دندانپزشک زیبایی در اهواز هستن. من خیلی وقت پیش شکستگی دندون جلوم ر ...

من میخواستم دکتر مددی رو معرفی کنم. دیگه نمونه کارهاش رو ببینید حتما. خیلی تمیز و بی نقصه

دکتر شیرین مددی. یکی از بهترینای ایرانه حتی. نمونه کاراش حرف نداره. خیلییی نچرال و شیک هستن کارای زی ...

اره منم ایشون رو میشناسم پیشش دندونامو لمینت کردم کارش عالیه حرف نداره تو اهواز حرف اول رو ایشون میزنه