2777
2789

خانوما از دستگاه رطوبت ساز برای حفظ شادابی گیاهاتون استفاده میکنین؟ اگه آره بیاین بگین تو چه فاصله ای از گیاهاتون قرارش میدین و چند ساعت در طول روز روشن میذارین؟

چندتا گلدون داری؟ من با آبپاش غبارپاشی میکنم یه ظرفم گذاشتم روی بخاری بخار تولید میکنه

۲۰ تا حدودا، دستگاه رطوبت ساز گذاشتم واسشون اما نمیدونم باید بخار دستگاه مستقیم با گلها در تماس باشه یا فاصله داشته باشه ازشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ تا حدودا، دستگاه رطوبت ساز گذاشتم واسشون اما نمیدونم باید بخار دستگاه مستقیم با گلها در تماس باشه ...

با فاصله بزار چون رطوبت زیاد میشه ممکنه قارچی بشه گیاهات

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

رطوبت سازی که برای گلخانه و گیاهان آپارتمانی استفاده میشه با دستگاه بخور فرق داره. برای تامین رطوبت گلخانه از دستگاه رطوبت ساز گلخانه به این منظور انجام میشه. خصوصیاتی که این دستگاه ها دارن اولاً اینه که رطوبت رو مطابق با درصد مد نظر شما تنظیم میکنن. علاوه بر این این دستگاه ها رطوبت غلیظ بدون هیچ گونه آب رو تولید میکنند.

موفق باشید