2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هنوز نرفتم خرید

شما اگه واس بچه اولتون ست تشک و بالشت و پتو نوزادی داشته باشین باز میخرین؟؟؟؟یا مثلا قنداق فرنگی؟؟؟؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
والا هنوز نرفتم خرید شما اگه واس بچه اولتون ست تشک و بالشت و پتو نوزادی داشته باشین باز میخرین؟؟؟؟ی ...

من نمیخرم والا گرونن بدشم بچه زود بزرگ میشه میمونه رو دستم فقط گهواره میخرم

من بچه دومم ۲۰ هفتمه جنسیتو نمیدونم بخرم 

منم نوزده هفتم

چرا نمیدونین؟؟؟؟انومالی نرفتین؟؟؟؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

همسرم میگه دختر پسرم میگه پسر من خودم میگم دخی باشه دیگه جمع کنم پسر باشه دوباره باید حامله شم تا دختر شه

منم دو دلم

فقط این نیست خیلی چیزا هست

کیف و کلی لباس 

فعلنم حوصله خرید ندارم

باورت میشه از همه باردارا بیشتر سونو رفتم ntگف معلوم نی ۱۶ هفته س سری رفتم پاشو باز نکرد هر س سری ان ...

ایشالله صحیح وسالم باشه

😍😍😍😍

منم دو دلم فقط این نیست خیلی چیزا هست کیف و کلی لباس  فعلنم حوصله خرید ندارم

پتو داره نوزادی تا ۵ سالگیم ی دونه داره یدونه نوجوانی میخرم براش دختر شد پرنسسی پسر شد ماشینی چیزی کلی وسایل هست کاش فقط پتو بود