2777
2789
بااحترام به استارتر هيچكدوم لباسا سليقه من نيست من ترجيح ميدم بجاياينكه مثلا ٥ دست لباس ارزون ...

ععزیزم حرفت درست ولی اینا شماره ۱ هستش همش یکماه بدرد میخوره من میخوام چیکار که چندماه بشورمش.ادم نهایتش دوسه بار بشوره.حال وقتی بزرگگ بشه که اره اونموقع براش گرون و خوب میخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرح و سبکش منظورمه عزیزم نه اندازه ش  لباس نوزاد باید لطیف و ساده باشه  سرهمی های ساده ب ...

درسته اینم حرفیه ،طرح و سبک که سلیقه ایه،ولی اگه سر همی زیاد گرفتین پیشنهاد میدم چندتاشون رو بکنید زیر دکمه و بلوز شلوار،من یه کوچولو تجربه دارم داخل خرید لباس نوزاد،سر همین هم پوشندشون مشکله ،هم زود کوتاه میشن،اونایی هم که کنار پاچه هاشون دکمه میخوره که راحت بپوشم بین دکمه ها پای بچه مشخص میشه

،البته من بر حسب تجربه خودم میگم عزیز وگرنه هرکسی حتما خودش بهتر میدونه چی مناسبتره بگیره  

درسته اینم حرفیه ،طرح و سبک که سلیقه ایه،ولی اگه سر همی زیاد گرفتین پیشنهاد میدم چندتاشون رو بکنید ز ...

😂😂😂عزیز جان مرسی از راهنمایی 

من بچه اولمه ولی ۱۲تا بچه بزرگ کردم 

سرهمی از اونایی گرفتم که عین پوست کامل باز میشه😀😀بعد از بغل دکمه میخوره نه از وسط پا 

زیر دکمه هم چند تا گرفتم 

بلوز شلوار هم گرفتم ولی نه به اندازه سر همی 

همون بلوز شلوارا رو هم ساده گرفتم و حالت نوزادی دارن 

و این که سر همی درسته زود کوچیک میشه ولی خب عوضش موقع بغل کردن راحتی دیگه 

اگه جوراب نداشته باشه زود کوچیک نمیشه