2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش عزیزم 

اما پیشنهاد می‌کنم یه رشته دیگه بخون 

یا اینکه فقط دانشگاه تهران قبول بشی 

چون این رشته ها آینده نداره

دوستم ارشد میکروبیولوژی داره

منم ارشد کشاورزی

ولی کاش هیچ وقت نمیخوندم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
من فوق لیسانس معماری دارم به کارت میخوره؟😐😂

قشنگ مرتبطه اتفاقا منم نرم افزار داره اینم قطعا میخوره بهش  

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
ببخش عزیزم  اما پیشنهاد می‌کنم یه رشته دیگه بخون  یا اینکه فقط دانشگاه تهران قبول بشی&nb ...

باید پارتی داشته باشی 

من رشتمم بیوشیمی بود سال ۹۵ مدرک مو گرفتم

خیلی از دوستام مشغول ب کار شدن

چندتاشون هم رفتم کانادا چون این رشته و بیشتر اهمیت میدن در کشورهای دگ...

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
ببخش عزیزم  اما پیشنهاد می‌کنم یه رشته دیگه بخون  یا اینکه فقط دانشگاه تهران قبول بشی&nb ...

جسارت بنده رو ببخشید ولی من از وقتی تو این سایت اومدم بارها به دانشجوها و محصلین که میان میگن چی بخونم چه رشته ای برم میگم عزیزم اول که خوب علاقه تو دنبال کن. بعدشم برو سرفصل دروس رو ببین اصلا حوصله خوندنشونو داری یا نه. در آخرم تو سایتهای کاریابی نگاه کن ببین چه کارهایی تو بورسه نیاز جامعه چیه.

ولی بعید میدونم کسی به من توجه کنه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
باید پارتی داشته باشی  من رشتمم بیوشیمی بود سال ۹۵ مدرک مو گرفتم خیلی از دوستام مشغول ب کار ش ...

امیدوارم بتونین مهاجرت کنین 

چون اینجا بازار کارش جالب نیست

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
نه عریزم تهران نیستم  ارشد بیوشیمی گرفتی؟

بله ارشد مو همون دانشگاه ک لیسانس گرفتم تموم کردم

اون سال معدل های بالارو میگرفتن دانشگاه بدون کنکور

امیدوارم بتونین مهاجرت کنین  چون اینجا بازار کارش جالب نیست

عزیزم این رشته پارتی و زبون میخاد 

من خودم گزینش شدم با پارتی انتخاب شدم بیمارستان ولی بچم اون موقع ۷ ماهش بود طاقت نیوردم برم قید کارو زدم

کاش تاپیک قبلی رو قفل نمی‌کردید جواب میدادم

من بعنوان کسی که کلی درس خوندم و تو خوابگاه بودم و کار کردم و تو سن بالااژدواج کردم کاملا با حرفهای شما مو افقم با پوست و گوشتم حس میکنم 

بنظرم کسایی که مخالفت میکنن این شرایط رو ندیدن و درکش نکردن 

بهرحال زود ازدواج‌ کردن از دیر ازدواج کردن بهتره