2777
2789

سلام، دختر من نزدیک ۴سالشه، سر کوچکترین مسائل لجبازی میکنه، با کارای منفی سعی به جلب توجه داره درصورتیکه خیلی بهش توجه میکنیم قربون صدقش میرم، هرجا مهمونی میریم میگن چرا اینجوریه، مثلا میره جلو تلویزیون میخواد برنامه تماشا کنه روی موکت دراز میکشه، هرچی بهش بگم یه بالش زیر سرت بذار یا روی موکت نخواب اصلا گوش نمیده، حتما باید دعواش کنم تا گوش بده، خسته شدیم هرقدر باهاش مدارا میکنم کمتر جواب میگیرم، اتاقش همیشه بهم ریخته ست، هربار بهش میگم مثلا بیا باهم مرتب کنیم تو مدادرنگی هارو جمع کن من عروسکارو، اصلا انگار نه انگار  میگه خودت جمع کن، خمیربازیشو، میخوره میاد بمن نشون میده که ببین دارم میخورم، هرکار بدی که میکنه با افتخار ازش میگه

دختره منم نزدیک ۴سالشه هرازگاهی ازاین کارا میکنه بنظرم دوره ای بعد خوب میشه مثلا چندوقت پیش با ابرنگ تمام دست وپا وصورتشو رنگ کردخ بود بعد اومده میگ مامان ببین چیکارکردم منم گفتم نمیشورم همونجوری بمون دیگ هی من معذرت میخوام نمیکنم ببر بشورتم دعوا نمیکنم ولی سعی میکنم قاطع باهاش برخورد کنم

راسی قد وزن دخترت چنده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ها بیشتر روش غلط تربیتی هست اونفدر توجه بهش کردین لوس شده همش دنبال توجه بیشتره بچه رو به اندازش هم لوس میکنن هم جدی برخورد میکنن تا متوحه بشه کجا باید لوس بشع کجا حرف گوش کنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دختره منم نزدیک ۴سالشه هرازگاهی ازاین کارا میکنه بنظرم دوره ای بعد خوب میشه مثلا چندوقت پیش با ابرنگ ...

اکثرا خوب نمیشن گلم پسر جاری منم همین مدلی بود الان ۸ سالشه همون مدلی هست شلوغ و حرف گوش نمیکنه اینا بیشتز بخاطر سنش نیست بیشتز برمیگرده به این گه پدر مادر های الان بچه ها رو لوس میکنن اونا هم لوس بار میان 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
این ها بیشتر روش غلط تربیتی هست اونفدر توجه بهش کردین لوس شده همش دنبال توجه بیشتره بچه رو به اندازش ...

هرچقدر دعواش میکنم یا براش آروم توضیح میدم نباید اینکارو بکنی فایده نداره

🤣🤣🤣دختره منم قوربونش برم همينه

خيلي سرتق هست

چيكارش داري..خب بزار روي سراميك يا هرجا ميخاد بخوابه..چه اصراريه

شما هرچي بيشتر زوم كني اون بيشتر لج ميكنه

منم الان داشتم جوراب پاي دخترم ميكردم،ي پا رو پوشوندم گفتم اون يكي پارو بده ديدم از قصد هي همون پايي كه جوراب داره رو مياره جلو منم فقط سكوت كردم اخرش خودش خسته شد اون يكي پاشو داد

يا دارم فيلم ميبينم از قصد مياد جلو تلوزيون هرچي ميگيم كنار نميره ولي وقتي عكس العمل نشون نميدم بعده چن ثانيه بيخيال ميشه

اکثرا خوب نمیشن گلم پسر جاری منم همین مدلی بود الان ۸ سالشه همون مدلی هست شلوغ و حرف گوش نمیکنه اینا ...

نمیدونم والا ولی دختره من خوبه ماشالله یافهم وشعوره هرازگاهی ازاین کارامیکنه ولی همیشه باهاش قاطع برخورد کردم اسباب بازی میریزه میگم یا بیا کمک کن باهم جمع کنیم یا من جمع کنم تمام میزیزم سطل اشغالی حتی یه بار پلاستیک اوردم جمع کردم  فک میکنم تو موارد تربیتی قاطع بودن جواب میده )ازما که جواب داده)

اکثرا خوب نمیشن گلم پسر جاری منم همین مدلی بود الان ۸ سالشه همون مدلی هست شلوغ و حرف گوش نمیکنه اینا ...

شاید باورت نشه اما وقتی میسپرمش، به مامان خودم یا شوهرم اونقد آروم و حرف گوش کنه، تا منو میبینه شروع میکنه، همه میگن تو نیستی آرومه، منو میبینه انگار شیر میشه از درو دیوار بالا میره

نمیدونم والا ولی دختره من خوبه ماشالله یافهم وشعوره هرازگاهی ازاین کارامیکنه ولی همیشه باهاش قاطع بر ...

دختر من بهش بگم میریزم دور میگه بریز، کله شقه، براش مهمه اما میخواد وانمود کنه که نیست چندبار آزمایشی انداختم دور ککش نگزید

هرچقدر دعواش میکنم یا براش آروم توضیح میدم نباید اینکارو بکنی فایده نداره

خب لوس بار اومده دیگه یهویی که تغیز نمیکنه فقط باید سعی کنی کمتر لوسش کنه وقتی از این کار های که واسه جلب توجه میکنه بی تفاوت باشی کم کم از سرش میفتع من خیلی به این روش های تربیتی روانشناسی علاقه دارم فکر میکنم خیلی چیزا در مورد تربیت درست بچه اموزش میدن به دکتری میگفت دو سال اول زندگی بچه دوران پادشاهی هست هر چقدر تلاش کنی تربیت درست گنی فایده نداره متوجع نیست نکن بکن یعنی چی ولی بعد دوسال نباید بزاری پادشاهی کنه و لوس بار بیاد باید یاد داد مسئولیت پذیر باشع کجا لوس بشع کجا به حرف بزرگترش گوش کنه