2777
2789
عنوان

معرفی رمان مذهبی عاشقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 91748 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابای چاپی رو من اکثراشو خوندم ، خصوصا قدیمی‌ای که واسه ده سال پیش و قبل تر ۱۵سال پیش بوده ، ولی رم ...

اره ولی خب ویرایش و انتخاب کلمات سبکن  خوباش به چاپ رسیده ولی اکثرا کارهای ضعیفی هستن ارزش وقت گذاشتن ندارن برام، پرنده خار زار هم خوبه یکی از شخصیت های اصلی داستان کشیش از اون فرقه های که اجازه ندارن ازدواج کنن که عاشق میشه و.... خیلی جذابه. کتابای جوجو مویز عالین، اثار جین آستین هم خوبن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اره ولی خب ویرایش و انتخاب کلمات سبکن  خوباش به چاپ رسیده ولی اکثرا کارهای ضعیفی هستن ارزش وقت ...

خب من فقط موضوعات خاصی برام جذابه ، مثلا شازده کوچولو و هری پاتر و صد سال تنهایی و اینجور کتابا رو با وجود اینکه همه تعریف میکنن ولی من موقع خوندش به جای حس خوب زجر می‌کشیدم ، یا بعضی از کتابای آل احمد اصلا تو کت من نمیره ، زمانی که دبیرستان بودم خیلی اهل کتاب های خارجی بودم ، ولی خب اصلا ارتباط برقرار نمی‌کردم باهاشون ،فقط می‌خوندم که بین دوستام بگم منم آره ، ولی الان نه دیگه هر از گاهی میام سراغ رمان ،اونم دوست دارم موضوعی باشه که روحم با اون احساس آرامش می‌کنه ، من قبلاً زمانی که دانشجو بودم و حتی قبل تر زمان مدرسه یه هفته فرجه امتحانا و حداقل دو روزشو رمان می‌خوندم بعد میرفتم سر درسام

خب من فقط موضوعات خاصی برام جذابه ، مثلا شازده کوچولو و هری پاتر و صد سال تنهایی و اینجور کتابا رو ب ...

ولی من این کتاب ها رو مخصوصاااا صدسال تنهایی برام خیلی جذاب بود پرنده خارزار هم عاقبت خوبی نداره پس نخونش بقیه اونا نویسنده ها که گفتم عالین و عاقبت خوبی دارن کتاب آتش بدون دود هم میشه گفت عاقبت خوبی داره  ، اگه حساسی بهتره کتاب های با پایان خوش بخونی بهتره، راستی هم آغوش امید هم عالیه از کتاب های قدیمی جالبه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

سلام شرمنده تویی ازتاپیکاتون ک گفتین بعداززایمان خونریزی تون تموم نمی‌شده منم اونجور شدم ۳ماهه زایمان کردم ۷روز پاک شدم بازدوباره شروع شد نمیدونم چیکارکنم دکترم رفتم ال دی داده میشه بگین چجورخوب شدین؟

سلام شرمنده تویی ازتاپیکاتون ک گفتین بعداززایمان خونریزی تون تموم نمی‌شده منم اونجور شدم ۳ماهه زایما ...

من کمرمو بادکش میکردم و دارو هورمونیا رو گذاشتم کنار به جز دوفاستون، بقیه فقط شرایط رو سخت تر میکرد ولی یادمه 7ماه طول کشید تا خوب شدم ، اینسری که زایمان کردم هیچ کاری نکردم از اول فقط بادکش تقریبا 3 ماه خونریزی و لکه بینی داشتم و بعدشم دیگه خودش خوب شد ،قرص ال دی برای من اصلا خوب نبود ،نمیدونم دوفاستون خارجی الان هست یا نه ولی تنها قرصی که موثر بود همونه به نظرم، طول می‌کشه تا خوب بشی نگران نباش،مخصوصا اگه ال دی خوردی ،یه مدت خوبی باز اونارو بذاری کنار برمیگرده