دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 عنوان شربت برای آبریزش بینی کودک ۳ساله 16895 بازدید | 14 پست به جز سیتریزین و نئوتادین و فکسوفنادین یه چیز معرفی کنید که سریع آبریزشش بند بیاد.۳ سال و ۴ ماهشه بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار.. 1401/10/18 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30867 اگر سرفه هم داره کتوتیفناز نئوتادین قوی ترِاسپری رستانکس هم هست دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اردیبهشت_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 452 دیروز دکتر به دختر من کتوتیفن داد سه سالشه چهارده کیلو ،شبی ۳/۵سی سی ،اسپری بینی هم مهمه اونم فلوسینوز داده
دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 اگر سرفه هم داره کتوتیفن از نئوتادین قوی ترِ اسپری رستانکس هم هست سرفه نداره فقط از دیشب آبریزش گرفتهاسپری دکوسالین خریدم براش بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 دیروز دکتر به دختر من کتوتیفن داد سه سالشه چهارده کیلو ،شبی ۳/۵سی سی ،اسپری بینی هم مهمه اونم فلوسین ... کتوتیفن مگه برا سرفه هم نیست؟اخه دخترم سرفه نداره بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30867 سرفه نداره فقط از دیشب آبریزش گرفته اسپری دکوسالین خریدم براش دکوسالین اب نمک هسترستانکس کورتونی هست برای حالت های الرژیک سریع جمع میکنهاگه از دیشبِ بزار روالش طی شه دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اردیبهشت_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 452 [QUOTE=268141563]کتوتیفن مگه برا سرفه هم نیست؟ اخه دخترم سرفه نداره[/QUOTEدختر من جفتشو داره اخه
دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 دکوسالین اب نمک هست رستانکس کورتونی هست برای حالت های الرژیک سریع جمع میکنه اگه از دیشبِ بزار روال ... دختر من خیلی زود به زود آبریزش میگیره چیکار کنم انقدر سریع مریض نشه؟تازه ۲،۳ هفتست خوب شده الان باز ابریزش گرفته بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 [QUOTE=268141563]کتوتیفن مگه برا سرفه هم نیست؟ اخه دخترم سرفه نداره[/QUOTEدختر من جفتشو داره اخه مرسی عزیزم بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
فندوق_کوچولو عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 30867 دختر من خیلی زود به زود آبریزش میگیره چیکار کنم انقدر سریع مریض نشه؟ تازه ۲،۳ هفتست خوب شده الان با ... امسال بچه ها همه همین شدنچون دوسال با کرونا پاستوریزه بار اومدن الان بدنشون هی ویروس میبینه 😅مقاومت بدنی اومده پایینبزار بدنش پادتن تولید کنه قوی میشه دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اردیبهشت_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 452 مرسی عزیزم دختر منم سه روز آبریزش داشت بعدش سرفه شروع شد ،مریضیای الان اینجورییه
دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 امسال بچه ها همه همین شدن چون دوسال با کرونا پاستوریزه بار اومدن الان بدنشون هی ویروس میبینه 😅مقاو ... خیلی اذیت کنندست مریضی بچه ها بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 دختر منم سه روز آبریزش داشت بعدش سرفه شروع شد ،مریضیای الان اینجورییه خسته شدم از بس امسال همش مریض بود بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
اردیبهشت_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 452 خسته شدم از بس امسال همش مریض بود دختر منم سه ماهه مریضه تا خوب میشه دوباره میگیره
دختر__تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2822 دختر منم سه ماهه مریضه تا خوب میشه دوباره میگیره لعنت ب آلودگی هوا و ویروس بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..