2777
2789
عنوان

iui

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 32 پست
خب قضیه همینه دیگه من اصلا عکس نگرفتم ولی میگن لازمه عکس 

چند وقته اقدامین؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
آخه یه سری چون طبیعی بچه دار نمیشن انجام میدن یه سری فقط برایه تعیین جنسیت انجام میدن

اها بله درسته

من هم ناباروری دارم ولی اصلا حس و حال این iui و ivfرو ندارم

جدای هزینه های بالاش همش دارو همش استرس😑💔بهش ک فکر میکنم پا پس میکشم چندبار رفتم حتی ازمایشا رو دادم ولی باز لغو کردم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اها بله درسته من هم ناباروری دارم ولی اصلا حس و حال این iui و ivfرو ندارم جدای هزینه های بالاش همش ...

اشتباه نکن... به ویژه اگه مشکلتون مشکل مردانه است... ای یو ای برای اسپرم ضعیف خیلی موثره. 

جاهای دولتی ای یو ای زیر پونصد تومنه. فرقی هم با خصوصی نداره. اصلا هزینه اش بالا نیست

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
گفته تو مطب ولی نمی‌دونم یکم دو دلم هم هزینه اش به نسبت جاهای دیگه بیشتره هم اینکه اصلا من عکس رنگی ...

پیشنهاد ندادی ب دکترت برای عکس؟

اگه ب دکترت اعتماد داری بش فکر نکن و انجام بده

اگرم نه ک بهش بگو میخوام محض اطمینان ی عکس هم انجام بدم ببین چی میگه

بصورت جدی و با دارو ماه سوم همینجوری بدون دارو هم ۲ ماه جمعا ۵ ماه 

خب احتمال زیاد به خاطر همین عکس نخواستن. چون عکس بالای یکسال معمولا درخواست میشه. 

احتمالا عجله داشتین که ای یو ای رو پیشنهاد دادن

اشتباه نکن... به ویژه اگه مشکلتون مشکل مردانه است... ای یو ای برای اسپرم ضعیف خیلی موثره.  جاه ...

مشکلی نداره همسرم

خودم تنبلی دارم دوتا سقط داشتم(طبیعی و بدون دارو باردار شدم ) اما بیشتر از سه ساله ک اصلا باردار نشدم حتی بادارو 

علت سقط هم خود ایمنی و انعقادی هماتوم و ...بوده

خب احتمال زیاد به خاطر همین عکس نخواستن. چون عکس بالای یکسال معمولا درخواست میشه.  احتمالا عجل ...

عجله که دارم درسته ولی فکر میکردم جزو روند iui  عکس رنگی هم هست نمی‌دونم 

پیشنهاد ندادی ب دکترت برای عکس؟ اگه ب دکترت اعتماد داری بش فکر نکن و انجام بده اگرم نه ک بهش بگو م ...

اعتماد دارم ولی خب دکترم خیلی پولکیه میترسم بخواد هزینه اضافه بذاره رو دستم مثلا بعد iui بگه برو عکس رنگی 

اعتماد دارم ولی خب دکترم خیلی پولکیه میترسم بخواد هزینه اضافه بذاره رو دستم مثلا بعد iui بگه برو عکس ...

درک میکنم خیره ان شا الله اومدم بگم دوستم iuiکرد منفی شد بعد دو ماه خودش طبیعی باردارشد

۶سال و نیم  خودمم۳۲ شوهرم ۳۶

منم ۳۰ سالمه ۳ ساله ازدواج کردم ولی فعلا بچه نمیخایم ،از طرفیم میترسم بعدا نشه هر سال میرم چکاپ دکتر زنان ،شما تو اون ۶ سال نمیدونستی تنبلی داری ؟

مشکلی نداره همسرم خودم تنبلی دارم دوتا سقط داشتم(طبیعی و بدون دارو باردار شدم ) اما بیشتر از سه سال ...

اهان... 

ان شاءالله به زودی زود باردار شین. حتما تحت نظر اقدام کنین. خدای نکرده دوباره سقط نشه. سقط خیلی سخته... 

عجله که دارم درسته ولی فکر میکردم جزو روند iui  عکس رنگی هم هست نمی‌دونم

تا جایی که شنیدم بله.همه عکس میخوان. 

اخه مساله اینه که اول باید مساله ناباروری مشخص بشه... بعد اقدام درمانی انجام بشه. مثلا وضعیت اسپرم و باز و بسته بودن لوله... بعد با توجه به شرایط بیمار معلوم شه که ای یو ای ج میده یا ای وی اف... 

نمیدونم دکتر شما چرا یهو رفته سراغ اینکار!!! 

فلوشیپ دارن؟