2777
2789
عنوان

تورا با غیر میبینم صدایم درنمی اید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 23 پست
مشکل اینجاست که من دوسش دارم و دست  خودمم نیست عزیزم  باید عاشق بشی تا بدونی چی میکشم گل ...

اسی چطور اشنا شدین تو قبل نانزدی و اینا هم عاشقش بودی 

اسی حس میکنم خییییییلی مهربونی و همین بلای جونت میشه

تو رو جون بچتون گزارش نزنین . امیدوارم همیشه احساس خوشبختی کنید . 
من نمی دونم شاید تا الان عاشق کسی نشدم شاید. خواهرم فراموشش کن .خدا ی نعمت بهت داده فراموشی فراموشش ...

عاشق نشدی نمیدونی عزیزم که فراموشیش هم 

دست خودت نیست

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چطور اشنا شدین تو قبل نانزدی و اینا هم عاشقش بودی  اسی حس میکنم خییییییلی مهربونی و همی ...

اره عزیزم حست درسته خیلی مهربونم خیلی دلسوزم 

عزیزم از اشناهای خیلی دورمون بود یکی 

منو به ایشون معرفی کرده بود تقریبا 

ازدواجمون سنتی بود عاشقم بود و عاشقش بودم 

ولی یهو اون بی دلیل سرد شد و حرف از جدایی

زد و طلاق و... هعیییی خدا 😔

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
تو می خوایی تا اخر عمر چشت دنبال اون باشه خوبه خودت به خودت کمک کنی منم یه روز عاشق بودم ولی تا ار ...

نمیدونم 

کاش بشه 

ولی نمیشه چون تا میخام فراموش کنم یکی یکی 

فامیلا میان ازش خبر برام میارن بیشتر یادش میفتم

نمیدونم  کاش بشه  ولی نمیشه چون تا میخام فراموش کنم یکی یکی  فامیلا میان ازش خبر ب ...

خودت دوست داری ازش خبر بشنوی

هر کی خواست چیزی بگه بگو نمی خوام بدونم اون دیگه خبر نمیاره برات

متاسفم برای دخترایی که برای خودشون ارزش قایل نیستن اون ترو نخواسته تو هم صد سال اون رو نخواه

اح اح هنوز نشتی غصه می خوری یکم فکر خانوادت باش که باید قیافه ی پژمرده ی تو رو تحمل کنن

خودت دوست داری ازش خبر بشنوی هر کی خواست چیزی بگه بگو نمی خوام بدونم اون دیگه خبر نمیاره برات متاس ...

هعیبیی.... 

تا جای من نباشی نمیدونی چی میگم و چی میکشم.