تاازه میگفت موکل دارم🤯 بابا ادم میمونه توشون خیلیم چزت پرت درباره ایندم گف رسما ناامیدم کرد از زندگی هننوز اعصابم خوزده سرش هر چن الکی بود ولی گند زد یه اعصابم💔
به ولله اینا همشون دروغ میگن اینا از ۳۰ ثانیه بعد خودشون خبر ندارن چه برسه آینده و زندگی شما توروخدا خودتون مسخره اینا نکنید خجالتم نمیکشن پر شدن تو سایت فکر میکنن عالم ربانین،جمع کنید بابا خجالت بکشید یه مشت آدم ساده دل با حرفای مسخرتون گول میخورن زشته بخدا قباحت داره،استارتر عزیز به خدا توکل کن اینا هیچی بارشون نیست بخدا دروغ میگن
تاازه میگفت موکل دارم🤯 بابا ادم میمونه توشون خیلیم چزت پرت درباره ایندم گف رسما ناامیدم کرد ا ...
راستم گفته باشه به فرض خدا خودش همه چی رو میتونه تغییر بده. من دوست دارم ف ال و این چیزا ولی خیلی جدی نمیگیرم سعی کن وقتی میگن بده بگی دروغه وقتی میگن خوب بگی راسته عین من🤣🤣🤣
راستم گفته باشه به فرض خدا خودش همه چی رو میتونه تغییر بده. من دوست دارم ف ال و این چیزا ولی خیلی جد ...
اسمشو نیارم بهتره ولی اعصابم رو واقعا خورد کرد همش این اومد تو ذهنم اگه راست باشه چی🙁 دیدی میگن کسی فالتو بگه از اینده حتما اتفاق میفته حالا این هی میومد تو ذهنم اصلا وضعی داشتم