نرم کننده خیلی قوی خریدم کرم مو و سرم مو اما هییییچ تغییری نمیبینم. کراتین مو چطوره میترسم همین ته مونده موهامم از دست بدم! باعث ریزش و بدتر شدن پو میشه بعدا؟؟
جدی؟ منم از اینش میترسم اولش خوشگل شه بعد بدتر بشه
بله عزیزم من اول پروتیینه مردم چندماه بعد کراتینه موهام اول خیلی پرپشت بود الان قشنگ همشون میریزه از ده قسمت موهام ۹ قسمتش ریخته باور کن ارزشش نداره همون مایک بزن و روغن آرگان
من خودم کراتین کارم خیلیا کراتین میکنن موهاشون میریزه یا بعدش بدتر میشه دلیلش اینه که نحوه اتوکشی اص ...
عزیزم این درسته که میگن🌺🌺🌺
اگه کراتین کنی و موادش خوب باشه
دیگه بعد ۱سال لازم به تکرارش نیست.....
و فقط هرسری ریشه ی مویی که در اومده
رو باید کراتین کنی و قبلی ها صاف صاف باقی
می مونه؟؟؟؟؟
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
عزیزم کراتین ماندگاریش ۶ ماهه هرچقدم که موادش عالی باشه بعد ۶ ماه برمیگرده حالت اولش اگه ترمیم نشه&n ...
منم همینو میگم🌺🌺🌺
اصلا خیلیا کراتینشون دوامی نداره☹️☹️☹️
اما اینجا بعضیا میگن چنین چیزی هست🤕
و ما فقط ریشه رو ترمیم میکنیم.....
اگه همچین صافی دائمی باشه که عالیه
ولی فکرنکنم چون دوستام انجام دادن راضی نبودن ☹️😮💨
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
نمیدونم کدوم شهری عزیزم من شمالم(استارا) پنج ساله شغلم اینه و واقعا صافی دائمی ماندگاری داره شاید تو ...
آهان ممنون عزیزم💋💋💋💋
پرس و جو میکنم اگه واقعا همچین صافی دائمی باشه
انجام میدم خسته شدم از اتوی مو....موهام یکم موج داره دوست دارم لخت شلاقی باشه😍😍😅😅😅
مررررسی بووووس شبتم بخیر😍🌺❤️🌹💋💋