2777
2789
عنوان

به نظرتون موهامو رنگ کنم یا ن🙄

507 بازدید | 31 پست

موهای طبیعیه خودم زیتونی خرماییه یه جورایی 

ولی رفته تو سرم هایلایتش کنم 

موهام تا روی باسنمه ۴ تومن پول میخواد رنگ کردنش☹️

پرسیدم از چند تا سالن. ب نظرتون رنگش کنم یا ن شما موهاتونو هایلایت کردید پشیمون نشدید من همش دلم تنوع میخواد 🤭

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

اگ دوست داری بکن...نمونه تو دلت

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی یه سالن هست کاراش خیلی خوبه 

من فقط میترسم موهام وز شه 

ب نظرتون یه بار دکلره کنم خراب نمیشه موهام ؟

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

ببین مو خبلی قشنگ مبشه هااا ولی خراب میشه نازک میشه خیلی مراقبت میخاد من موهام نازک شد و تهشون موخوره زده بعد چهارماه ک هایلایت کردم ولی خیلی قشنگ شده تازه حموم رفتنم ک داستانیه از بس بد شونه میشن موهام 🤦🏼‍♀️😂

ببین اگ واقعا دلت تنوع میخواد رنگ روشن بزار نه بری رنگ تیره بزرنی ک اصلا مشخص نباشه

اره بابا رنگ تیره اصن دوس ندارم یه جوریه تغییر نمیکنه آدم 

ببین مو خبلی قشنگ مبشه هااا ولی خراب میشه نازک میشه خیلی مراقبت میخاد من موهام نازک شد و تهشون موخور ...

وای چه بد ☹️🥺اره والا خوشگله ولی کاش مو خراب نمیشد کاش بدون دکلره هم میشد رنگ روشن ☹️🥺

وای چه بد ☹️🥺اره والا خوشگله ولی کاش مو خراب نمیشد کاش بدون دکلره هم میشد رنگ روشن ☹️🥺

ببین گلم موهات ک صد در صد آسیب میبینه ...البته خب ارایشگاه ۷وب بری و مواد خوب این آسیب خیلی کمتر میشه و چون پایه موی خودت هم روشن هست کمتر آسیب میبنه تا ب پایه برسه ...چون موی خودت مشکی پرکلاغی نیست....ولی ب نظرم انجام بده ...آدم تا جوونه هایلایت و ‌‌‌‌‌‌..‌‌‌‌‌‌...روصورتش میشینه

سنت هم کمه...هایلایت کن بنظرم...ببین اصلا رنگ بهت میاد...به من که نمیاد اولین بار هایلایت کردم،قشنگ شدم همه میگفتن خیلی بهت میاد ولی چون سنمو میبرد بالا اصلا دوست نداشتم!

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

چجوری و چ رنگی میخای کنی اگ عکس داری بفرس ببینم منم تاحالا رنگ نکردم شوهرم نمیذاره ولی  برا عید میخوام برم بذارم دیگع واقعا دلم تنوع میخاد 

ن رنگ میذاره ن ناخن ن میکرو ابرو عصبیم کرده

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
ببین گلم موهات ک صد در صد آسیب میبینه ...البته خب ارایشگاه ۷وب بری و مواد خوب این آسیب خیلی کمتر میش ...

آها مرسی عزیزم ❤️🥰

اره والا همش فکر میکنم میگم چند سال دیگ سنم می‌ره بالا حسش نیست برا رنگ کردن 

میرم بیرون میبینم دخترای هیفده ساله هم رنگ دارن بعد من هی میترسم 🥺خو منم دل دارم 🥺🥺🥺همش حسرت میخورم

چجوری و چ رنگی میخای کنی اگ عکس داری بفرس ببینم منم تاحالا رنگ نکردم شوهرم نمیذاره ولی  برا عید ...

باشه عزیزم الان میفرستم 

عاخی خب بگو من زنم باید ب خودم برسم این حرفا چیه بگو منم دل دارم مگه من چیم کمتر از بقیه س 

والا من دوسال تموم ناخون کاشتم ولی یه ناخونم قارچ گرفت دیگ الان سه ماهه نمیکارم تا کامل خوب شه میترسم 

ابرومم چهار ماه پیش میکرو کردم خودم ابروهام خیلی زیاده ولی جاهای خالیشو پر کردم ناز شد 

وقتی هم مجرد بودم دماغمو عمل کردم الآنم ژل لب زدم 

والا الان ب خودمون نرسیم وقتی پیر شیم ب چه دردمون میخوره