2777
2789
میشه لطفا بهم معرفی کنین دوستان؟؟؟
اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا ریرا تو ولنجک سرساسان شمالى پ٣٣-واحد١٣نرید نرید نرید نرید،به خدا همشون دزدن از من بابت ١هایلایت مویک میلیون وهشتصدو چهار هزار تومان گرفتن تازه توى موهام ١٠تا رنگ قرمز وزرد ورنگ هاى دیگه در اومد،افتضاح شده
یه زن انگلیسى نفهم دزد هیچى بلد شیاد با یه دختر فنچول اوردن به اسم سارا. که بلغوراى(سوزان)همون انگلیسى را ترجمه کنه،این قدر با حرف و عشقم عشقم ادم را خام مى کنن تا مى تونن از مردم مى چاپن ،تموم کاراشون افتضاحه و تا بخواى گرون میگیرن،یه کوتاهى ساده را صدو پنجاه هزار تومان،ابرو باسوزى دزده هشتاد هزار تومان
تازه مى خواست هفتصد وپنجاه هزار تومان دیگه بگیره موهاما ویتامینه کنه گفت اگه نکنى موهات میریزه،کار باهاشون به شکایت کشیده، الان ٩ساله بدون مجوز وبدون هیچ نرخ مصوبى بدون تابلو دارن به این شکل کار مى کنن،در واقع کلاهبردارن به مالیات ریالى پول ندادنً،یه خانم دیگه هم ناراحت بود باهمشکایت کردیم