2777
2789

باید زنونه باشه

ولی از اونجایی که مردها هم جدیدا باردار میشن

و نیاز به مراقبت دارن بچشون سقط نشه

عمومی شده  

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا فکر کنم فقط من اینجام عین پیوی شده تاپیکتون😂

حرف حقیقت برای خیلیا تلخه😁 خوشحالم که شما منطقتون شبیه منه

هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
حرف حقیقت برای خیلیا تلخه😁 خوشحالم که شما منطقتون شبیه منه

اهوم 

اکثرا منطق اقایون اینه بنطرم 

چون خب خودم هستن پسرای تو فامیل و یا حتی داداشم که بیشتر جذب دخترایی میشن که گذشته سالمی دارن

البته باز سلیقه ایه 

دختری از دیار حسرت ...؛)         

هیچ وقت فاز مردایی که بین یه عالمه خانم میکردنو نفهمیدم بنظرم واقعا بعضی از مردا خاله زنک هستن یا کمبود ج ن س ی دارن که میان اینجا

خجالت بکشید یه سایتم نمیزارید ما خانما راحت حرف بزنیم همش تا میای سوال خصوصی بپرسی ودرد و دل کنی یه مشت مرد بی حیا درخواست دوستی میدن خجالت بکشید از خودتون شما ها مثلا قراره شوهر و پدر بشید واسه یه خانم و بچه نوزاد 

나는 당신의 죽음을 이해할 수 없습니다🥺                              #moonbin🖤
اهوم  اکثرا منطق اقایون اینه بنطرم  چون خب خودم هستن پسرای تو فامیل و یا حتی داداشم که ب ...

دقیقا درسته کاش پسرای خوب نصیب دخترای خوب بشن و برعکس وضع الان که جوریه هر دختر پسری با چند نفر بودن و ...

هیچ وقت فاز مردایی که بین یه عالمه خانم میکردنو نفهمیدم بنظرم واقعا بعضی از مردا خاله زنک هستن یا کم ...

خانم درست صحبت کن شما یه نفر باهات بد رفتار کرده دلیل نمیشه بیای اینجوری با من صحبت کنی

دقیقا درسته کاش پسرای خوب نصیب دخترای خوب بشن و برعکس وضع الان که جوریه هر دختر پسری با چند نفر بودن ...

واقعا اگه عدالت باشه همین میشه.

هستن ولی خب انگار کمن جامعه اینطور تلقین کرده که همه باید ازاین دوستیا داشته باشن

دختری از دیار حسرت ...؛)         

خیلی قشنگه😍 خانوما توروخدا نریزید سرم منظوری ندارم اسم الیاس و فقط تو اون سریاله که حامد کمیلی با ...

ممنون متاسفانه ادما الان همینطوری شدن نامهربووون به توان صد تقصیر خودشونم نیست وضع جامعه بده کلا روشون تاثیر میذاره

سه مدلن .یا خانومن یا آقان یا آقایون چادر به سر 😁

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
واقعا اگه عدالت باشه همین میشه. هستن ولی خب انگار کمن جامعه اینطور تلقین کرده که همه باید ازاین دوس ...

همیشه میخام که ادم یه نفر مثل خودشو پیدا کنه اینطوری خیلی خوب میشه