2777
2789

سلام یک طوطی هلندی از یکی از دوستان خریدم دو هفته ای ک آوردنش بهش نون میدادم ارزن نمی‌خورد عادت کرد به یه ریزه خیلی کم نون بعد الان همون دوستم گفت بهش غذا نده فقط ارزن بده و یکم تخمه ولی بقیه میگن عروس هلندی همچین بده لوبیا و گندم پخته و عدس و از اینجور چیزا بیاییم راهنمایی کنید

واس من فقط ارزن و تخمه پفیلا میخورن

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار تا دارم بهشون هفت مغز میدم،هر تخمه ایو نمیخورن تو همون هفت مغزه ی تخمه ریز سیاه هست اونو میخورن،ارزن خالی هم میخورن البته،خیلی کم بهشون برگ کاهو میدم یکیشون دوس داره ولی بازم شاید خوب نباشه 

6تاعروس دارم از اولم بهشون گندمو عدس ابپزميدادم،موقعه جفت گيري تخم مرغ ابپز و بلال ك گرميه ميدم ،ارزن كه يه چيز عاديه براشون سيرنميشه حيوون ،،كف دريا بگير براي اهن و پرريزي ك الان دورانشه 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

نون و‌برنج براشون سمه نده

عمرشون کوتاه میشه 

ارزن تخم کتان 

تخمه هم در طول روز زیاد نده کبدشون چرب میشه

تخم مرغ اب پز ماهی دو سه بار بده

ذرت 

هویج‌رنده شده گاهی 

گندم  و جو پخته

پفیلا بدون نمک

کلم بروکلی 

اینا مجازن

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

برنج و نون خیلیییی دوس دارن ولی خب اصلا براشون خوب نیست! و نباید بدی یا خیلی کممم.  میتونی ماکارونی بپزی براش بدون هیچ نمک و روغنی. تخم مرغ آب پز. پفیلا بدون نمک و روغن. عدس لوبیا نخود پخته بدون نمک.  ریحون و تره. کاهو. هویج.  

ولی خب غذای اصلیش همون کتان و اررنه، البته از جای مطمئن بگیر.   اونایی که بالا گفتم هم هر کدوم در حد هفته ای یکی دو بار میتونی بدی بهش. البته سبزیجات هر روزم بخوره طوری نیست

واس من همچی میخوره  ارزن  تخمه نون برنج هویج فلفل دلمه ای کاهو خیار سبز سبزی  م ...

ازز منم عین عروس هلندی خودته تا امروز بهش همچین دادم همچین هم خورده ولی ترسوندن منو ک گفتن نده  این عروس من خودشو پف هم میده بنظرت عادیه تازه از پدرو مادرش جدا شده