2777
2789
عنوان

برنجم زنده بود تو مهمونی براتون مهمونی پیش اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی یهویی اومدن ، مهمونی یهویی هم از قبل احتمال هر چیزی رو میده و می‌دونه ممکنه خیلی چیزا خوب پیش نره برای میزبان  

نگران نباش دختر خوب ، هرچی درست کردی دستت طلا 💙

من یک مهاجرم ، از رویایی به رویای دیگر...💛🦋✨

وقتی اینجوره متوجه میشی برنجو زنده برداشتی  یکم اب بده دور دیواره داخلی  دیگ یکم روغن گرم کن با کفگیر بریز روی سطح برنجا . شعله رو زیاد تر کن در حد پنج دقیقه ده دقیقه بعد دوباره کم کن به اون حالت دم کشیدن برنج . نیم ساعت بگذره برنجت عالی میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
😑متنفرم کسی سر زده و عجله ای بیاد برای غذا هم بیاد و تز هم بده که خوابم میاد میخوام برم خب برو به س ...

خورشتمو همیشه زیاد میذارم گذاشتم باخیال راحت خوب دم در اومد 

برنحمم همیشه خیس میدم نیم ساعت حداقل الان فرصت نبود دویدم فقط اخرم زنده شد

😂😂بابا شوهرم هی میگفت سفره بندازم میگفتم دونه یکم صبر کن بعد رفت سفره انداخت نشستن دور سفره دیگه م ...

شوهرت مثه بابای منه🤣🤣🤣 کار نداره غذا هست نیس پخته نپخته سفره میندازه میشینه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

زودترروغن میدادی زوددم میکشید

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
آره بابا من واسه خودمون خیلی برنجو خوب میشه ولی اگه با کسی رودروایسی داشته باشم برنج خیلی بد میشه ان ...

برعکست من وقتایی که واس مهمون برنج می سازم عالی میشه اعتماد به نفس بالایی دارم البته تو آشپزی همه از دست‌پختم تعریف میکنن واقعا دستپختم حرف نداره 

وقتی اینجوره متوجه میشی برنجو زنده برداشتی  یکم اب بده دور دیواره داخلی  دیگ یکم روغن گرم ...

اره همینطوریم خوب بود بابا فرصت ندادن یه رب مونده بود ده درصدشم اوکی میشد خجالت کشیدم 😑من اخه خیلی خودخورم

اره همینطوریم خوب بود بابا فرصت ندادن یه رب مونده بود ده درصدشم اوکی میشد خجالت کشیدم 😑من اخه خیلی ...

عیب نداره عزیزم واسه همه پیش میاد . بیخیال 😉😘

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚