2777
2789
عنوان

خانمای ک بچه هاشون بردن کاردرمانی واسه تاخیر در راه رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 24 پست
من براش روروئک گرفتم  خیلی موثر بود  البته زمان زیاد نمیزاشتم  یکساعت بعد یکم استر ...

باورت میشه من ب دکتر گفتم دخترم تو روروئک خوب راه میره..دعوا راه انداخت..ک شما ب کمر بچه اسیب میزنین

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اره..1سال و 14روزشه...

خوب به چه عقلی یعنی شما نمیدونید طبیعیه بچه تا ۱۸ ماهگی وقت داره دختر داداشم یک سال و پنج ماهش بود راه افتاد اونم تازه هی میفتاد الان که  تقریبا نزدیک دوسالشه دیگه قشنگ راه میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3دی تولدش بود عزیزم...

عزیزم من بچه ام یسال و نیمشه تازه راه افتاده دکتر برا خودش میگه من پاشو مدام با روغن زیتون چرب کردم و کف پاشو و گذاشتم روروک

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
باورت میشه من ب دکتر گفتم دخترم تو روروئک خوب راه میره..دعوا راه انداخت..ک شما ب کمر بچه اسیب میزنین

دور ازجونت غلط کرد 

اصلا بچه تا هجده ماهگی فرصت داره 

بیسواد بیسوادن 

بیخود نگران نباش 

همه بچه ها مثل هم نیستن 

بچه ت سالمه 

شک ندارم 

فقط زمان ش باید  برسه 

منم فقط تو روروک میرفت ، ببین اگه میتونه پاشو سفت بزاره زمین سالمه الکی دکتر نبرش

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

من خیلی باهاش تمرین میکنم..چ میدونم والا دکتره انقدر ب ما استرس داد..بخدا شوهرم بعد اینکه از مطب دکتر امدیم بیرون نزدیک بود سکته کنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

سلام..1سال 5ماهگی راه افتاد ..ولی الان ک 2سالشه فقط مامان بابا و داداش و اب و یک دو سه میگه...هفته پیش بردم ام ار ای اما هنوز نرسیدم ک ببرم دکتر نشون بدم...