سلام خسته نباشید ..چندتا تمرین ک با بچه هاتون انجام میدادن لطفا میگین..من تو خونه انجام بدم..
امروز دخترم بردم متخصص..گفت خودت خونه باهاش تمرین کن سعی کن بچه رو ب راه بیاری..وگرنه مجبوری ببری کاردرمانی..لطفا شما کمک کنین
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
من براش روروئک گرفتم خیلی موثر بود البته زمان زیاد نمیزاشتم یکساعت بعد یکم استر ...
باورت میشه من ب دکتر گفتم دخترم تو روروئک خوب راه میره..دعوا راه انداخت..ک شما ب کمر بچه اسیب میزنین
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
خوب به چه عقلی یعنی شما نمیدونید طبیعیه بچه تا ۱۸ ماهگی وقت داره دختر داداشم یک سال و پنج ماهش بود راه افتاد اونم تازه هی میفتاد الان که تقریبا نزدیک دوسالشه دیگه قشنگ راه میره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی باهاش تمرین میکنم..چ میدونم والا دکتره انقدر ب ما استرس داد..بخدا شوهرم بعد اینکه از مطب دکتر امدیم بیرون نزدیک بود سکته کنه
برای راه افتادن واکر خیلی به بچه کمک میکنه و مثل روروئک آسیب نمیزنه. پسر من از هفت و نیم ماهگی با واکر تمرین کرد الان ده ماهشه یک دستشو میگیرم باهام راه میاد
سلام..1سال 5ماهگی راه افتاد ..ولی الان ک 2سالشه فقط مامان بابا و داداش و اب و یک دو سه میگه...هفته پیش بردم ام ار ای اما هنوز نرسیدم ک ببرم دکتر نشون بدم...