2777
2789
عنوان

عشق و عاشقی داخل سن کم

593 بازدید | 15 پست

سلام الان واقعا نیاز به نصحیتای الکی ندارم(سنت کمه.  بچه ایی و از این چیزا) من حدود یک ساعت با یه پسری دوست شدم و همو خیلی دوست داریم تازگیا به مامانم وخالم هم در جریان گذاشتم و میگن چون اوضاع مالی خوبی نداره ترکش کنم نمیتونم نفسم به اون بستس و فکرشم حالمو بد میکنه فقط به عنوان یه دوست خواهرانه راهنماییم کنید چطوری باهاشون صحبت کنم که راضی بشن و ازم همچین چیزی نخوان

16سالمه 

یک سال منظورته؟

عزیزم شما در دوره بلوغی طبیعیه کاملا  و حق داری .سعی کن بهش وابسته نشی و رابطتت رو باهاش کم کنی و در نهایت کات کنی .اگ اینطور پیش نری زندگیت داغوون میشه

دلبر ناب دلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ساعت ؟

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

عزیزم بزار یکم زمان بگذره اون اقا تلاش کنه واسه روبراه کردن یه زندگی معمولی خانواده ات که ببینن واقعا همو میخایید انشالله راضی میشن

من خودم همسن شما بودم تقریبا و عاشق شدم

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

منم دقیقا مث تو بودم...میدونم از نصیحت بیزاری میدونم الان فقط به بودن درکنارش فکر میکنی....

ولی

نکن این کارو با خودت تو سن کم ازدواج نکن شش ساله ازدواج کردم شصت سال پیرتر شدم..تو سن کم ازدواج نکن و به خصوص بدون رضایت خانواده

اول اینکه اینو بهت بگم که وابسته نشدن غیر ممکنه چون هرکار هم کتی بازم وابسته میشی 

فقط ازت خواهش میکنم از تجربه ها استفاده کن چشماتو باز کن فقط خوبی هارو نبین صرفا بخاطر اینکه عاشقی .

بدی هاشو هم ببین و بعدش تصمیم بگیر 

و یه چیز مهم اینکه اصلا امیدوار نشو به آینده چون امید نابودت می‌کنه 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

عزیزم تو یک ساعت😐

من نه ماه با اکسم رل بودم ازش، خوشم نمیومد بدمم نمیومد حسم بهش کاملا خنثی بود اخرشم دیدم باهاش حال نمیکنم بلاکش کردم هرچقدم التماس کرد ادم حسابش نکردم😐😐😐

😐

😐😑

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
عزیزم تو یک ساعت😐 من نه ماه با اکسم رل بودم ازش، خوشم نمیومد بدمم نمیومد حسم بهش کاملا خنثی بود اخ ...

البته این که ادم بی احساسیم هم بی تاثیر نیست😂😐

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))