2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

167 بازدید | 4 پست

سلام وقت شما بخیر

دوستان بنده امروز رفتم کامپوزیت دندان انجام بدم دفعه قبلیم که رفتم گفت لثه ات خیلی خونریزی داره چند روز مسواک روشون بزن بعدش بیا امروزم رفتم گفت خونریزی داره نمیتونم انجام بدم برام لیفت لثه انجام داد گفت برو 10 روز دیگه بیا ، به نظرتون لیفت لثه تاثیر داره توی کم شدن خونریزی؟

کسی تجربه داره توی این مورد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه کامپوزیت یه فک جقده؟

سلام بستگی به نوع برند و تکنیک داره معمولا برند خوب الان واحدی 1500 تا 2500 تومانه (البته این ارقام در کلینیک های متفاوت متغیره)

کامپوزیت خوبه؟نمیشکنه؟

سلام برای یکسری موارد خاص و دوستانی که نمیخوان زیاد اذیت بشن و دندانان هاشون تراش نخوره خوبه ، ماندگاریشم اگر اشتباه نکنم بین 7 تا 10 ساله البته بستگی به نگهداری خودتون از دندان هم داره